Evenementgegevens


Op uitnodiging van de Oranjevereniging spelen leden van toneelvereniging De Veldhoekers op 26 april en op Koningsdag tweemaal een eenakter. Beide avonden beginnen om 20.00 uur in Ons Gebouw.

De jeugd van De Veldhoekers voert op 26 april en op Koningsdag het stuk ‘Wie had dat gedacht, van in de Quote, naar dik in het rood’ op, Dit stuk is geschreven door: Nick Roeterdink.
De familie Van Beek, eigen artiestenbureau, is failliet. Ze hebben hun luxe megavilla moeten verkopen en huren nu een kamer in een flatje. Ze moeten aan alles nog wel even wennen. De Ster Lise De Korte artiest onder het label van het bedrijf Rutger van Beek, vindt het niet zo geweldig. Zij heeft nu geen baan meer. Lise besluit de familie Van Beek te gaan helpen tijdens het opnieuw bouwen van hun vermogen. Lise raadt de familie aan om zich eens wat socialer op te stellen en er bewust van te worden dat geld niet het belangrijkste is. Zo komt uiteindelijk alles weer goed.

Daarna is het de beurt aan de seniorleden van De Veldhoekers met: Moeder wint een butler
De komische eenakter, geschreven door H. Thole, speelt zich af in het huis van Willem en Marleen Winters. De dochter des huizes Sonja is stapelverliefd op Henk van der Plas. Henk is echter maar een eenvoudige postbode en om die reden volgens vader Willem absoluut geen goede partij voor zijn dochter. Sonja geeft zich niet eenvoudig gewonnen en verzint samen met Henk een plan om ervoor te zorgen dat haar ouders toch gaan vallen voor de charmes van Henk. Helaas verloopt dit plannetje niet helemaal zoals uitgedacht. Zeker niet als de heer en mevrouw van Zomeren, die de eigenaar zijn van het bedrijf waar Willem werkt, vrij onverwacht komen dineren.

Kom kijken vanaf 20.00 uur op donderdag 26 of vrijdag 27 april. Ons Gebouw is vanaf 19. uur geopend. Entree: Leden € 4,- / Jeugd < 16 jr € 2,- / niet leden € 6,-

 

Comments are closed.