De Top2000 2018 was geweldig!

Op vrijdag 28 december zat Ons Gebouw helemaal vol met mensen uit Harfsen, Laren, Bathmen en nabije omgeving.

We hebben een geweldige TOP2000 dienst gehad. De songs die uitgekozen waren zijn op persoonlijke wijze toegelicht. Emoties, herinneringen en andere gevoelens kwamen naar voren. Dat maakte de liederen nog meer bijzonder om naar te luisteren en te kijken.

De zangers en muzikanten hebben zo enthousiast en betrokken hun muziek gemaakt. Heel erg bijzonder, indringend en mooi! Af en toe hoorde je mensen zachtjes meezingen (of murmelen).  Maar bij het slotlied ging iedereen staan en klapte en zong mee. Het was gewoon jammer dat het afgelopen was. Gelukkig kon na de dienst gezellig nagepraat worden met een hapje en een drankje terwijl Green Light nog speelde. Het bleef lang gezellig!

De band Green Light uit Bathmen speelde volgende nummers: Iedereen Is Van De Wereld  van The Scene; Go Your Own Way van Fleetwood Mac;  I’m a Believer van  The monkees en Livin’ on a Prayer van Bon Jovi.

De gelegenheidsband Belterbiet, bestaand uit Joke Enderink, Joep en Yvon Didden en Ko Poot zongen de volgende nummers: Losing my religion van R.E.M. en The Long and Winding Road van The Beatles.

Ewald Schut zong onder begeleiding van Stefan Pakkert op de gitaar de volgende nummers: Wish You Were Here van Pink Floyd en Daughters van Pearl Jam.

De volgende nummers werden met een filmpje getoond: Old and Wise  van The Alan Parsons Project;  People help the people van Birdy; Hier kom ik weg van Daniel Lohues; Flashdance van Irene Cara en We Are the World van Usa For Africa.

De uitleg bij de verschillende nummers is hier na te lezen:

Teksten TOP2000 2018

Kerk Harfsen en Kerk Laren organiseerden deze dienst, zoals gebruikelijk, samen.

Bedankt Green Light, Belterbiet en Ewald en Stefan voor de prachtige avond. Jullie zijn er druk mee geweest. Bedankt Steffi, Hanneke, Kim en Dirry voor de hulp bij de catering. Bedankt Roelof  voor je hulp bij het opbouwen van de zaal, de catering en je gastvrijheid. Bedankt Ingrid Hoentjen voor de kaartjes. Bedankt alle gasten dat jullie er waren en bedankt voor de gulle donaties.

De voorbereiding van de dienst was in handen van Merlin Woestenenk, Betsie Grotentraast en Willem-Jan Woestenenk vanuit de kerk van Laren en Carola Peetoom, Geke Wilgenhof en Annette Zwaaij vanuit de kerk van Harfsen.  De samenwerking was prima en voor herhaling vatbaar…. dus we hopen iedereen eind december van dit jaar weer te zien, maar dan weer in de kerk van Laren. Een fijn muzikaal jaar toegewenst!