Gezocht

Startzondag

Op zondag 15 september starten we ons seizoen met een feestelijke Kerkproeverij.

Een dienst voor groot en klein, voor vriend en vreemde, buren en genodigden, gasten en voorbijgangers: iedereen is welkom.

Op zondagmorgen is de kerk natuurlijk altijd open, maar op deze 15e september staan de deuren wagenwijd open voor wie nieuwsgierig is, en voor wie niet (meer) gewend is om een kerkdienst mee te maken.

We doen ons best er een feestelijke dienst van te maken: een soort smaakmaker voor het komende seizoen, en voor wie weer eens wil komen proeven van de kerk.

En nog beter: nodig iemand uit om mee te gaan!

Gezocht!  – dat is het thema van deze zondag: we zijn allemaal wel ergens naar op zoek, of we hopen zelf gevonden te worden. We lezen er een gelijkenis van Jezus bij. Want ‘onvindbaar’ komt in zijn woordenboek niet voor.

De dienst zelf is het hoofdgerecht natuurlijk, maar voorafgaand aan de dienst wordt er al koffie geschonken (vanaf 9.30 uur); er is een spannende zoektocht voor de kinderen; en Belterbiet is te gast deze morgen, bestaande uit Joke Enderink, Wim Wibbelink, en Joep en Yvonne Didden. Bent u nieuwsgierig welke klassieker uit de gospelmuziek ze ten gehore zullen brengen?

We denken dat de kerkdienst tot 11.00 à 11.15 uur duurt, en daarna is er volop gelegenheid voor gezelligheid en napraten op Ons Plein, met een hapje, en een drankje en muziek van Soli Deo Gloria.

Kom proeven van de kerk, iedereen is welkom!
Dorothé van Oene, Marijke Schoneveld, Annette Zwaaij, Anneke Hogenhout, Ellen Dupuis, Nel Oolman, ds. Hannie van Boggelen, ds. Lidy van Prooyen Schuurman