De kerk deelt uit

De dames van de faircommissie (Diana mocht het woord doen) hebben vandaag een groot gedeelte van hun verdiende geld weggegeven.

€500 voor het realiseren voor een bank op het plein (door Plaatselijk Belang Harfsen) €500 euro voor het evangelisch project in Kroatië van Bert Uenk en €500 voor het realiseerbaar maken van een goede en veilige waterput in Zimbabwe door Alfred en Nico.

De lentefaircommissie Janny, Dineke en Diana (Anneke ontbreekt op de foto) met de ontvangers van de giften Sientje Uenk, Bertus Karssenbarg van Plaatselijk Belang en Alfred, voor de waterput in zijn dorp in Zimbabwe

Van de rest van het geld is een nieuwe koelkast gekocht, komt er nieuwe tafelbedekking in de kerk en misschien nog een tweedehands piano (weet u er nog eentje??) Maar, dit was niet alles.

Omdat de Wereldwinkel is opgeheven had Geke ook nog eens 3 cheques bij zich. €500 voor een project in Peru waar Annet druk voor is, €300 euro voor Bert Uenk en €300 voor Alfred. WAT HEBBEN WE VEEL GELD WEGGEGEVEN!!!!!!! Wat was het een heerlijke emotionele dienst vol wonderen.