Onder de paraplu van Sportvereniging Harfsen afdeling Voetbal wordt aanstaande zondag 19 juni voor het tweede jaar de Schoolderloop gehouden. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit recreatieve evenement, waar voor elk type hardloper een geschikte route te vinden is. Er is keus uit 4 afstanden, die allen starten vanaf het complex van de Harfsense voetbalvereniging, aan de Reeverweg 36a in Harfsen.

De startvolgorde van aanstaande zondag:

  • 10.30 uur start 10 Engelse mijl
  • 10.35 uur start 2 kilometer
  • 11.00 uur start 6 kilometer
  • 11.10 uur start 10 kilometer

Prachtige routes
De langere routes beginnen bij sportpark ’t Schoolder en via de Braakhekkeweg gaan ze, afhankelijk van de afstand, rechtsom weer richting het voetbalveld. De langere afstanden gaan over de Gorsselse Heide en via kerkepaden terug naar de finish. Deze routes kennen stukken over asfalt en zandweg. Aan de omgeving zal het in ieder geval niet liggen, die is prachtig. De 2 kilometer gaat in zijn geheel over het voetbalveld en door het aangrenzende bos.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Schoolderloop, zoals bijvoorbeeld het uitgebreide programma, de organisatie, de routes, het reglement, uitslagen, verslagen en foto’s van vorig jaar op http://www.svharfsen.nl/386/algemeen/

Naast deelnemers zijn supporters, toeschouwers en andere belangstellenden uiteraard ook van harte welkom.
Graag tot zondag!

 

Comments are closed.