Op vrijdag 30 november is er bij Ontmoetingsplek de Veldhoek weer een bruin café.

Wat u kunt verwachten: de gezelligheid van de goeie ouwe tijd met muziek en zang met lekkere hapjes en drankjes, iedereen is welkom.
De zaal is geopend vanaf 14.00 uur, het programma wordt om 14.30 uur gestart
tot ongeveer 17.00 uur. Kosten: 5 euro voor abonnementhouders van de Veldhoek en
10 euro voor overigen.
Voor nadere info of hebt u vervoersproblemen, dan kunt u contact opnemen met:
Dineke Weijenberg tel. nr. 0573-45329  of Francien van Trierum e-mail: fvantrierum@live.nl

Wij begroeten u graag!

Zaterdag 8 december is van 10.00 – 14.00 uur weer de jaarlijkse kerstmarkt bij Ontmoetingsplek de Veldhoek, Gentiaan 1 in Harfsen. Het belooft weer een gezellige dag te gaan worden.
Er zijn diverse kraampjes met een groot assortiment zeer gevarieerde mooie artikelen zoals o.a. brocante, kerstbakjes, vogeltaarten, kaarten en diverse leuke kerst accessoires die gemaakt zijn door de bewoners. Hier is al een tijdje aan gewerkt. Leuke cadeautjes voor iemand anders of een cadeautje voor uzelf bijvoorbeeld.

Hiernaast kan men een gokje wagen bij o.a. het rad van fortuin waarbij je leuke prijzen kan winnen of door een “kerstbal” of “kerstklokje” uit de kerstboom kan halen met lootje. En als je de juiste aantal kerstballen raadt  win je een heerlijke krentenwegge. En wil je met de feestdagen goed beslagen ten ijs komen, dan kun je je hart ophalen bij de leuke sieraden.

Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd zoals warme chocolademelk met slagroom, kniepertjes en oliebollen. Of vers gebakken appeltaart, quiche, arretjescake en nog veel meer lekkers. De kniepertjes worden ter plekke gebakken. En niet te vergeten de overheerlijke erwtensoep. Ter opluistering is er muziek van Riek Voortman en Gerrie Wassink. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen gratis een tattoo laten zetten. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

De opbrengst van deze kerstmarkt komt ten goede aan het open houden van De Veldhoek.

Comments are closed.