Gorssel – Als aftrap van het nieuwe Scoutingseizoen organiseert Scouting IJsselgroep op zaterdagmidag 27 augustus een Buscraft Workshop voor jongens in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Maar wat is Bushcraft eigenlijk? Bushcraft is wat anders dan survival; het gaat niet om het overleven, maar het gaat om het beleven van de natuur en het jezelf zo aangenaam mogelijk maken! Oftewel een activiteit waar de Scouting zich prima in kan vinden!

Tijdens het programma wordt er op een primitieve (maar veilige) manier vuur gemaakt en wordt er een simpel maar lekker gerechtje bereid op het kampvuur! Daarnaast is er ook nog tijd om een gaaf bosspel te doen.

Oftewel een ideale manier om eens nader kennis te maken met de jongensscouting in Gorssel! Scouting IJsselgroep is een gemoedelijke en kleinschalige groep met een jong maar ervaren leidingteam die staat voor kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en heel belangrijk: een goede groepssfeer! Elke zaterdagmiddag worden er leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd die in het teken staan van buitenleven, samenwerken, spel, creativiteit en meer. Dus twijfel niet meer en kom gezellig meedoen!

Kort samengevat: een uitdagend programma voor jongens uit Gorssel, Epse, Joppe, Harfsen en omstreken in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar.

Waar en wanneer?
Zaterdag 27 augustus van 13.00 tot 16.00 uur aan de Kwekerijweg 5 te Gorssel.
Kijk voor meer info over Scouting op www.scouting-ijsselgroep.nl.

Comments are closed.