Na de afgelopen 10 edities zijn we nog steeds niet uitgeknald. Daarom is er op 31 december vanaf 13:00 uur weer een Carbid Festival aan de Oude Larenseweg ter hoogte van nummer 64 in Epse. De formule blijft ongewijzigd: carbid en wat water voor het traditioneel schieten met de melkbussen en een hapje, drankje en een hoop onzin voor het bevorderen van de gezelligheid.

Ook dit jaar hebben we weer een thema: De stemming van twintig 16. We kijken terug op een jaar waarin van alles is gebeurd waar je op zou kunnen schieten. Een grappenmaker die president is geworden in de USA. Het Verenigd Koninkrijk zegt aju tegen de rest van de EU. In Turkije was een staatsgreep. Kijkduin wordt platgewalst door Pokemon Go en ga zo maar door.

Ook de muziek is geheel of gedeeltelijk in het thema dit jaar. De DJ’s van SRV FM zullen namelijk muziek draaien van bijvoorbeeld Prince, Annie de Reuver, David Bowie en Billy Paul. Rond 18:00 uur sluiten we de middag en gelijk ook het jaar af met een mooi vuurwerk. De toegang voor dit alles is gratis dus kom ook eens langs op veruit het leukste Carbid Festival van de hele Oude Larenseweg.

Tot dan!
Meer info: carbidfestival.nl

Comments are closed.