Moeder aan de lijn organiseert weer nieuwe meet-ups onder leiding van Eric Corton, over mantelzorg door heel Nederland. Op woensdag 16 december vindt er een meet-up plaats voor mantelzorgers in Harfsen (en omgeving). Dit is de laatste meet-up uit de reeks.
Let op: In tegenstelling tot wat eerst de bedoeling was, nl. een bijeenkomst in Hoeflo, staat nu een online meet-up gepland.
De meet-ups zijn een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Ze moeten mantelzorg – en de gigantische last op de zorggevenden die daarbij vaak komt kijken – beter bespreekbaar maken. Onder leiding van presentator Eric Corton wordt er tijdens de meet-ups besproken en inzichtelijk gemaakt wat voor enorme impact mantelzorg kan hebben op de levens van zowel de verzorgenden, als voor degene voor wie gezorgd wordt. Tijdens de meet-ups wisselen mantelzorgers ervaringen met elkaar uit. Dat doen ze aan de hand van filmfragmenten uit de documentaire Moeder aan de lijn, die in beeld brengt hoezeer mantelzorg de levens van alle betrokkenen kan beheersen. 
Dit doet Moeder aan de lijn omdat de eerdere reeks meet-ups zo goed bezocht werd – en omdat het onderwerp mantelzorg nog altijd onverminderd urgent en actueel is.

Praktische informatie: 

  • Inloop tussen 18.30 – 19.00
  • Programma van 19.00 – 21.00 uur
  • Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 6 in Harfsen
  • Online via Zoom
Aanmelden is gratis en kan via https://moederaandelijn.nl/harfsen

Meer informatie over Moeder aan de lijn vind je via: https://moeder-aan-de-lijn.pr.co/191557-nieuwe-reeks-meet-ups-moeten-mantelzorg-beter-bespreekbaar-maken

Comments are closed.