Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Een week vol vrolijke en laagdrempelige activiteiten: zo willen we graag het nieuwe seizoen beginnen. Want hoe Het Goede Leven er ook uit ziet, ontmoeting, ontspanning, verbondenheid hoort daarbij.

Het Goede Leven hoef je niet ver weg te zoeken, en in spectaculaire dingen, maar het is de kunst om het te vinden om de hoek en in het gewone. Dat gaan we doen deze startweek van 15 – 20 september. We hopen dat er iets voor u en jou bij is, en neem gerust iemand mee, buren, familie, vrienden: iedereen is welkom!

We organiseren corona-proof uiteraard, dat betekent wat minder plekken dan we graag zouden willen, dus opgeven is wel noodzakelijk. Heeft u vragen, stel ze gerust aan degene bij wie u zich moet opgeven.
Veel plezier en graag tot ziens bij één van de activiteiten!

Dit en meer info op de site van de Protestantse Gemeente.

Startzondag 20 september: Gemeentepicknick
We besluiten onze startweek met een feestelijke picknick, zo mogelijk in de buitenlucht. Uiteraard met een kort inspiratiemoment, met muziek van SDG, en met allerlei lekkers om met elkaar te delen. En laat u verder maar verrassen.
Voor jong en oud natuurlijk, en we hopen op een mooie nazomerdag.
Kom niet met een volle maag, want er is genoeg!
Ook hiervoor is opgeven helaas noodzakelijk, maar laat het u niet weerhouden! En voor het geval het weer roet in het eten gooit: houd de website in de gaten.
Waar: Jan en Riky Klumpenhouwer, Emsbroekweg 6
Tijd: 10.00 uur
Opgeven bij: diaconieharfsen@gmail.com

Comments are closed.