Afgelopen zondag werd in Winterswijk de 3e en tevens laatste voorwedstrijd in de 4e divisie gehouden. Na de daguitslag zou meteen de doorstroming naar de finale worden bekendgemaakt, dus voor sommige turnsters nog een spannende wedstrijd. Voor SV Harfsen turnster Jade Brummelman (foto hieronder) was plaatsing voor de finale al een feit, gezien de 2 gouden medailles in de vorige wedstrijden. Daar voegde ze afgelopen zondag nog een derde goud aan toe, met de hoogste scores op balk en vloer.

2016-Jade-Brummelman-3e-x-goud2

Voor pupil 2 Iris Mogezomp (foto bovenaan dit artikel) waren de kansen ook duidelijk aanwezig. Iris nam geen risico en wist zich te verzekeren van een finaleplaats door strak te turnen en werd daarvoor beloond met een bronzen medaille.

Voor Sietske Brummelman en Ivona Beltman lagen de kaarten anders. Beide turnsters hadden de eerste voorwedstrijd gemist en dan kun je je geen fouten permitteren. Sietske die vanwege een enkelblessure vorige wedstrijd al aangepast turnde, ondervond hier nu ook last van. Daardoor kon ze op vloer en sprong niet echt laten zien waar toe ze in staat is. Ivona boekte progressie ten opzichte van vorige wedstrijd maar komt nog te kort om bovenin mee te draaien.

2016-4e-divisie-SV-Harfsen2

Al met al tevreden over de prestaties van de 4e divisie turnsters. Volgende week nog de 3e voorwedstrijd voor de 6e divisie en dan zijn alle finalisten bekend.

Comments are closed.