Harfsenaren Gerard Wesseldijk en Arend Vriezekolk starten op 7 december vanaf het mediapark om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge. De finish is 13 dagen later, woensdag 19 december 2016, bij het Glazen Huis in Breda. In deze dertien dagen gaan we onder zware winterse omstandigheden 7200 km afleggen. Het kan namelijk makkelijk -35°C worden.

Met een aan de kou aangepaste Saab 9-5 van 18 jaar oud en op sneeuwkettingen en spikesbanden proberen wij het noordelijkste puntje van Europa te bereiken. Aan deze rit is een goed doel verbonden, namelijk Radio 3 FM Serious Request. De opbrengst is voor het rode kruis. Onder de naam “Stille Ramp” wordt er aandacht gevraagd voor één van de grootste doodsoorzaken bij kinderen wereldwijd. Er sterven namelijk 900.000 kinderen jaarlijks aan longontsteking. Deze stille ramp eist elke 35 seconden een kinderleven.

buurmanboys2

Volg de voorbereiding en de tocht
Alle informatie hierover is te vinden op www.noordkaapchallenge.com. Op Facebook kunt u onder de naam Team Buurman Boys onze voorbereiding en tocht volgen. Op de site van www.noordkaapchallenge.com kunt u zien waar wij ons bevinden tijdens de rally, doormiddel van een GPS kastje dat in onze auto wordt geplaatst.

We willen via deze weg al onze sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage!
Wilt u ons ook nog steunen? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem gerust contact met ons op, ook reclame van uw bedrijf kan op onze auto.

Challenges
U kunt ook een vrijwillige bijdrage storten op rekening NL33RABO0304450936 t.n.v. A.J. Vriezekolk en/of G.J. Wesseldijk. Ook onderweg zullen we verschillende challenges uitvoeren en daar hebben wij uw hulp bij nodig. Daag ons uit door ons een mooie challenge te laten uitvoeren. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan het goede doel. U kunt een challenge opgeven bij ons of bij www.noordkaapchallenge.com of Radio 3 Serious Request.

Gerard Wesseldijk, tel: 06549475551
Arend Vriezekolk, tel: 0613337617

buurmanboys3

Comments are closed.