Na het grote succes van Heel Harfsen bakt op de startzondag van 2017, willen we ook dit jaar het dorp zoveel mogelijk betrekken bij de zondag, die het begin van het winterwerk inluidt.
Het landelijke thema voor de startzondag, die in Harfsen zal worden gehouden op 9 september, is: ‘een goed gesprek’.

Maar hoe kom je, in of buiten de kerk, in gesprek met Harfsenaren, die de gang naar de kerk een beetje zijn kwijt geraakt?
We hebben dit keer gekozen voor muziek en zang. Immers: muziek verbroedert. En er zijn nog veel meer uitdrukkingen met daarin het woord muziek of zang: er zit muziek in, het is de toon die de muziek maakt, veel noten op zijn zang hebben, dat klinkt als muziek in mijn oren.

En we hebben veel muzikale inwoners in Harfsen.
Bij deze alvast een oproep:
Ben jij / bent u muzikaal, speel je een instrument of kun je goed zingen? Laat het ons dan weten. Je mag ook doorgeven, als je iemand in je buurt weet, die muzikaal is.
We hopen met elkaar niet alleen in de kerk, maar ook na afloop op Ons Plein er op 9 september een mooi muzikaal gebeuren van te maken.

Dus geef je op bij ds. Hannie van Boggelen  hevanboggelen@gmail.com of bij één van de kerkenraadsleden (b.v. n_oolman@hotmail.com)

Comments are closed.