Dit jaar zal er net als ieder jaar in september de Floralia gehouden worden op de Beatrixschool in Harfsen. Dit jaar is het echter een bijzondere editie. De Floralia wordt voor de 60ste keer gehouden. Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

We willen het jubileum groots vieren doormiddel van een heus bloemencorso. Op woensdag 14 september start het bloemencorso om 19:00 uur op het schoolplein van de Beatrixschool.

Bloemstukjes bewonderen
Het bloemencorso zal via de Ericalaan, Wakelweg, Reeverweg, Sleedoorn, Gagel, Sporkehout, Reeverweg en de Ericalaan weer terug naar school gaan. De kinderen hopen op veel publiek langs de route die daarna kunnen aansluiten aan de optocht. Na de optocht is een ieder welkom op de Beatrixschool, om de bloemstukjes die door de kinderen zijn gemaakt te bewonderen. Daarna zal op school bekend worden gemaakt wie het mooiste bloemstukje gemaakt heeft en wie de wisselbeker dit jaar mee naar huis mag nemen.

In het voorjaar is er een oproep gedaan voor zaden, knollen en gaas. We hebben de nodige dingen mogen ontvangen via verschillende mensen. Hiervoor onze dank. Speciaal willen we Hans Enderink, Bloembinderij de Winde, aannemersbedrijf Haarman uit Harfsen en de Welkoop uit Laren bedanken voor resp. het meewerken, meedenken, leveren van bouwmaterialen en leveren van zaden.

Mooi jubileum
Op woensdag 14 september bent u van harte welkom om dit jubileum met ons te vieren. We hopen dat u met ons van deze Floralia een mooi jubileum helpt maken.

Stichting Ouderraad, Beatrixschool Harfsen.

Comments are closed.