Brook Duo weer in Harfsen

Brook Duo Kerkentour  – ’t K’oole testament – 20 december 2019, 20.00 uur

“’t K’oole testament” is een nieuw verhaal van het Brook Duo Kerkentour, geschreven door streekromanschrijver Gert-Jan Oplaat. Het verhaal wordt verteld, met een nieuw decor met een groot scherm met foto’s en bijpassende filmbeelden en zal worden afgewisseld met dialectliedjes en kerstliederen, die uiteraard mogen worden meegezongen.

Een bijna twee uur durend verhaal, dat u helemaal in de kerstsfeer brengt.

Het succes van de kerkentour is ongekend gebleken en trekt ook dit jaar weer volle zalen. Ruim 25.000 bezoekers zagen de vorige vier vertellingen in de verschillende kerken in de regio. Het verhaal:

We zijn in het jaar 1963.

De zoon van garagehouder Zilverdam, Tonnie, heeft grootse plannen. Hij verkoopt Amerikaanse auto’s en ziet daarin toekomst. Zijn bravoure botst met de bescheiden en verstandige karakters van zijn ouders. Maar Tonnie zet door en komt in financiële problemen. Zijn omhooggevallen vriendin, boerendochter Catherina Daalder, moet hem uit de brand helpen.

Misschien kan de erfenis van haar ouders daarbij een handje helpen? Maar dan moet die wel gunstig voor hen uitpakken. Misschien kunnen ze hier iets aan doen………… Wie kan er nog een stokje steken voor hun sluwe plannen?

De kaarten kosten €10,-, inclusief een kopje koffie of thee. De voorverkoop is op vrijdagavond 22 november van 19.00 tot 19.30 uur en op zondag 1 december van 11.15 uur tot 12.00 uur.  Beide keren in Ons Gebouw, Sporkehout 4-6, Harfsen.

De voorstelling “’t K’oole Testament” is op vrijdagavond 20 december in Ons Gebouw, en begint om 20.00 uur. De koffie/thee staat vanaf 19.00 uur voor u klaar.