‘Wat zegt jou dat?’ – openluchtdienst bij de Vijvertuin op zondag 8 augustus

Voor a.s. zondag hopen we op mooi weer, want dan is de eerste gezamenlijke openluchtdienst van de kerken van Laren en Harfsen gepland. Op de unieke locatie van de Haarbroekse Vijvertuin aan de Harfsensesteeg nr. 40 ontvangen we graag jong en oud voor een bijzondere dienst, met het thema: ‘Wat zegt jou dat?’ De predikanten van Laren en Harfsen, ds. Jaap Jonk en ds. Lidy van Prooyen Schuurman, verzorgen samen de dienst, waarbij ook muzikanten uit beide dorpen, van Apollo en SDG medewerking verlenen, alsmede een koortje van Harfsense zangers en zangeressen.

Ook aan de kinderen is gedacht: zij gaan (begeleid) de Vijvertuin met al haar spreuken verkennen en mogen daar aan het eind van de dienst wat van vertellen. Kom dus gezellig als gezin samen naar deze buitendienst, het wordt bijzonder. Natuurlijk is er na afloop koffie/thee/limonade met iets lekkers erbij.

Mocht het weer niet meewerken (houd bij twijfel vanaf zaterdag 20.00 uur de websites in de gaten), dan wordt de dienst gehouden in de kerk van Laren. In Harfsen is er zondag dus geen dienst. We beginnen om 10.00 uur. Voor de fietsliefhebbers: Arjan Meijerink begeleidt de fietsers vanaf Ons Plein. Vertrek 9.15 uur. Welkom!

Liturgie Haarbroekse Vijvertuin 8 augustus 2021