De Herfstvakantie staat weer voor de deur en wat is er niet mooier dan dat uw kind(eren) heerlijk creatief bezig kunnen zijn. Onze dagworkshop vindt plaats in de werkplaats van Mooi Zo aan de Braakhekkeweg 12B te Harfsen.

bloempotpoppetjeWanneer: Maandag 17 oktober 2016
Hoe laat: van 10.00 tot 15.30 uur
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Kosten : € 20,00 p.p.

We gaan in de ochtend een bloempotpoppetje maken. Deze kun je daarna op je slaapkamer zetten, maar het kan ook buiten bij bijvoorbeeld de voordeur of in de vensterbank.

Tussen de middag gaan we onze geweldige pannenkoeken bakken. De kinderen mogen zelf bepalen wat er op gaat. Zo hebben wij appel, kaas, jam, spekjes, stroop en nog veel meer. Natuurlijk hoort daar ook heerlijke limonade bij en deze komt uit een fantastische limonadefontein.

Nadat de buikjes weer vol zitten en we weer energie hebben gekregen gaan we aan de slag met hout, behang, glitters, knopen, verf, schelpen, veertjes en nog veel meer om iets heel moois te maken. Het gemaakt mag natuurlijk mee naar huis worden genomen.

In de prijs zit dus inbegrepen: Een bloempotpoppetje, houten kunstwerk, pannenkoeken, limonadefontein, nog meer limonade (of thee) met wat lekkers.
Geeft u uw kind(eren) wel van te voren op, dan kunnen we overal rekening mee houden en niet onbelangrijk: u kunt bij ons PINNEN.

logoMooizo

Comments are closed.