Dinsdag 27 april is het Koningsdag. Normaal gesproken een dag vol vreugde, plezier, vrijmarkt en bovenal een “vrije dag”. Ook dit jaar zal Corona roet in het eten gooien. We kunnen geen “normale” Koningsdag vieren, maar de Oranjevereniging zou de Oranjevereniging niet zijn om toch iets te organiseren en alles onder het motto: Wat mag wel.

Alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth mogen ’s morgens bij SPAR Vrielink een doosje tompoucen komen ophalen. Bent u nog geen lid van de Oranjevereniging? Geen probleem de inschrijfformulieren liggen hier voor uw klaar. Om 10.45 uur zal het Dagelijks Bestuur de Vlag hijsen op Ons Plein en wij willen u allen vragen om het Wilhelmus mee te zingen vanaf de eigen voordeur. Om 11.15 uur zal een afvaardiging naar De Veldhoek gaan om tompoucen uit te delen aan de bewoners onder het genot van een drankje.

Om 11.15 uur zal er gestart worden vanaf Dorpshuus Hoeflo met de Kroontjeswandeltocht voor de basisschooljeugd. Daarna om 11.30 uur kan men starten met de Fietstocht “Legende de Piperomp”.
Voor zowel de wandel- als de fietstocht dient men zich van te voren aan te melden via e-mail oranjeverenigingharfsen@gmail.com. Op 26 april ontvangt u dan uw tijdstip van starten.

Als klap op de vuurpijl zal om 20.00 uur een online evenement plaatsvinden in samenwerking met Jong Harfsen Feestteam en Free Willy. De link komt 26 april beschikbaar via diverse media. Meer informatie is te vinden op www.harfsen.nl/oranje of Facebook.

Comments are closed.