Om de lente te vieren en onder meer de Harfsense bevolking de gelegenheid te geven een keer ongedwongen bij de Larense vestiging van Graaf Jantje Kinderopvang te komen kijken, organiseren de pedagogisch medewerkers “Lentekriebels in Laren”. Een gezellige middag op zondag 10 april a.s. van 14 tot 18 uur voor iedereen uit Laren, Harfsen en omgeving.

Voor alle kinderen
Graaf Jantje Kinderopvang heeft een programma samengesteld voor alle kinderen. Oma Berendientje (Ineke Holtslag) komt voorlezen én ‘vliegen’ met de kinderen. De heer Rood biedt kinderen de gelegenheid om onder zijn begeleiding een ritje te maken op pony Annie. Doremiesje (Sietske Vonck) komt deze middag opleuken met muziek-op-schoot. Altijd een groot succes. Doremiesje komt namelijk ieder kwartaal bij Graaf Jantje Kinderopvang op locatie en de kinderen genieten daar enorm van.

Vele kinderactiviteiten
Uw kinderen mogen binnen op de groepen knutselen en spelen. Buiten staat het grote springkussen, een poffertjeskraam en een knuffelweide met kuikentjes, konijnen en een lammetje. En natuurlijk kunnen de kinderen geschminkt worden. Aan deze middag zijn voor de ouders en kinderen geen kosten verbonden.

Dus kom gezellig zondagmiddag 10 april aanstaande ‘de bloemetjes buiten zetten’ bij Graaf Jantje Kinderopvang aan de Koeslagstraat 2b in Laren!

Lentekriebels-Graaf-Jantje-Laren

Comments are closed.