Wil jij werken aan balans tussen inspanning en ontspanning in je leven?
Hatha Yoga helpt je daarbij!

Hatha Yoga zoekt door lichamelijke oefeningen het evenwicht op tussen inspannen en ontspannen. De les bestaat uit oefening in staande, zittende en liggende houdingen, waarbij concentratie en ademhaling centraal staan. Hatha Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie.

Afdeling Gymnastiek van Sportvereniging Harfsen biedt 12 lessen Hatha Yoga aan op donderdagavond van 7 september tot en met 30 november 2017, met uitzondering van 19 oktober. De lessen zijn van 20.00 uur tot 21.00 uur in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 in Harfsen.

De kosten zijn 72 euro per persoon en kunnen overgemaakt worden op IBAN rekeningnummer: NL45RABO0301423350 ten name van S.V. Harfsen afd. Gymnastiek, onder vermelding van
Yogalessen sept.-nov. 2017 en je naam.

Opgave vóór 5 september via e-mail info@gymnastiekharfsen.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Voor de les dien je zelf een handdoek mee te nemen, matten zijn aanwezig. Daarnaast is het fijn losse niet knellende kleding aan te hebben en voor de ontspanning een warme trui/vest en sokken.

Comments are closed.