Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens de vorige editie van Nldoet staken zo’n 350.000 actieve deelnemers bij meer dan 9.200 klussen de handen uit de mouwen. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
U bent hierbij van harte uitgenodigd voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

De Vrijwilligerscentrale Lochem wil samen met u een succes maken van NLdoet!
Sinds 2012 doen wij mee met NLdoet. Wij hebben dat met veel plezier gedaan. Veel organisaties uit de gemeente Lochem hebben op deze dagen extra klussen of activiteiten georganiseerd. NLdoet was voor hen de dag om het vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen binnen hun organisatie. Wij hopen dat het komend jaar nog meer mensen mee gaan doen. U kunt uw klus aanmelden via de website www.nldoet.nl

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk.

Informatieavond NLdoet
Wilt u met uw organisatie met een klus meedoen aan NLdoet? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden en hoe u als organisatie zoveel mogelijk kunt profiteren van NLdoet.

Wilt u in maart voldoende vrijwilligers voor uw klus, begin dan nu met de voorbereidingen! Voor NLdoet 2017 komen aangemelde klussen (vóór 31 januari 2017) op www.nldoet.nl in aanmerking voor een financiële bijdrage van maximaal € 400,= van het Oranje Fonds. De voorwaarden en aanmeldformulieren ontvangt u op de informatieavond.

Informatiebijeenkomst:
Donderdag 12 januari om 20.00 – 21.30 uur bij ’t Hart Eefde, Jolinkweg 2, 7211DM.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar t.kleissen@welzijnlochem.nl
Graag erbij vermelden met hoeveel personen u komt.

Met vriendelijke groet,
Tom Kleissen, Vrijwilligerscentrale Lochem.

Comments are closed.