Op zondag 10 september valt er weer van alles te beleven in Harfsen. De Protestantse Gemeente Harfsen zet haar deuren wijd open voor iedereen en nodigt jou uit om te komen proeven. Er is voor elk wat “lekkers”. Wat te denken van:

  • 9.00 – 9.45 uur: Djembé workshop o.l.v. Nico van Kan
  • 10.00 – 11.00 uur: Feestelijke kerkdienst bij de opening van het nieuwe kerkelijk jaar
  • 11.00 – 12.30 uur: Taartenwedstrijd op Ons Plein

Ook zo genoten van Heel Holland Bakt?
Heb je net de voorrondes van Heel Holland bakt niet gehaald maar wil je alsnog een keer stralen als patissier? Dan is dit jouw kans. Laat heel Harfsen genieten van jouw bakkunsten. We nodigen jou uit om alles uit de kast te trekken en de meest creatieve taart van Harfsen te bakken. Onder alle inzendingen wordt door een vakkundige jury een winnaar gekozen. Voor de winnaar hebben we een “lekkere” prijs! Natuurlijk kom je kijken hoe jouw buurman/ buurvrouw/ moeder/ vader/ dochter/ zoon/ kleinkind/ klasgenootje/ clublid of buurt het er heeft af gebracht bij deze smakelijke wedstrijd. Vanaf 11.00 uur kan je onder het genot van een kopje koffie/thee of ranja op Ons Plein al het moois bewonderen en proeven. Dit laat je toch zeker niet aan jouw neus voorbij gaan? Kom gratis proeven!

Lijkt het jou leuk om mee te doen?
Alleen of met een gezelschap? Geef je dan voor donderdag 7 september op bij Geke Wilgenhof via gekewilgenhof@kpnmail.nl. De taarten dienen zondagmorgen tussen 9.00-9.45 ingebracht te worden in Ons Gebouw. De klanken van de djembé zullen op dat tijdstip al voor een feestelijk reuring zorgen. Laat je meevoeren op het ritme van dit Afrikaanse instrument en speel mee.

Iedereen is welkom en kan meedoen
Je hoeft je niet op te geven. Jong of oud, iedereen is welkom en kan meedoen. Tussen 10.00 en 11.00 zijn de deuren van Ons Gebouw geopend en mag iedereen die belangstelling heeft zich welkom voelen in de feestelijke kerkdienst met als thema: KOM PROEVEN. We maken optimaal gebruik van onze beamer en projecteren alle liederen, mooie beelden en filmpjes. Ook onder de dienst luisteren we naar de klanken van de Djembé en vertelt Nico van Kan over een project in Zimbabwe waar hij nauw bij is betrokken en waarvoor wij in de dienst geld in zullen zamelen.

Kom Proeven van al het goede wat de Protestantse Gemeente op zondag 10 september voor jou serveert!

Comments are closed.