Koningsdag

27 april 2021

Dinsdag 27 april is het Koningsdag. Normaal gesproken een dag vol vreugde, plezier, vrijmarkt en bovenal een “vrije dag”.

Ook dit jaar zal Corona roet in het eten gooien. We kunnen geen “normale” Koningsdag vieren, maar de Oranjevereniging zou de Oranjevereniging niet zijn om toch iets te organiseren en alles onder het motto: Wat mag wel.
Hieronder zie je ons programma

Programma dinsdag 27 april

10.45 uur Het Dagelijks Bestuur zal de vlag hijsen op Ons Plein en zij zullen het Wilhelmus zingen. Daarna proosten we met Oranjebitter. Dit kan live gevolgd worden via Facebook.
Het bestuur stimuleert alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth om om 10.45 uur het Wilhelmus mee te zingen voor de eigen voordeur.

11.15 uur Zal een afvaardiging van het bestuur naar Ontmoetingsplek de Veldhoek gaan om tompoucen aan de bewoners uit te delen, onder het genot van een Advocaatje of een Borrel.

11.15 uur Start vanaf Dorphuus Hoeflo met een kinderwandeltocht door het dorp. De kinderen mogen op zoek naar de kroontjes van de Koning. Na afloop ontvangen zij iets lekkers. De route mag per gezin gelopen worden.

  Voordat je vertrekt moet je een tijdslot aanvragen via mail: 
  oranjeverenigingharfsen@gmail.com. 
  Dit dien je vóór 26 april 2021 te doen.

11.30 uur Start vanaf Dorpshuus Hoeflo met Fietstocht ‘Legende de Piperomp’ van +/- 35 km. De route kan ingekort worden.
Vanaf de middelbare school € 3,- p.p.
Jeugd t/m basisschool is gratis.
Bij vertrek en onderweg ontvangen alle deelnemers iets lekkers.

  Voordat je vertrekt moet je een tijdslot aanvragen via mail: 
  oranjeverenigingharfsen@gmail.com. 
  Dit dien je vóór 26 april 2021 te doen.

20.00 uur Vanavond wordt er door de Oranjevereniging in samenwerking met Jong Harfsen Feestteam een online evenement georganiseerd.
Hierover later meer info o.a. via Facebook en de website.

Omdat Koningsdag een leuk feestje hoort te zijn willen wij alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth per huishouden een doosje tompoucen overhandigen.

Begint uw achternaam met de letter A t/m K dan mag u de tompoucen ophalen op dinsdag 27 april van 08.00 tot 09.30 uur op de parkeerplaats bij SPAR Vrielink.

Begint uw achternaam met de letter L t/m Z dan mag u de tompoucen ophalen op dinsdag 27 april van 09.30 tot 11.00 uur op de parkeerplaats bij SPAR Vrielink.

Bent u nog geen lid van Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth?
Geen nood want de inschrijfformulieren zullen deze morgen klaarliggen.
Lidmaatschapsbetaling vindt pas later dit jaar plaats.

Versierde fietsenoptocht door Harfsen op Koningsdag 2019