Koningsdag

Programma zaterdag 27 april ‘Koningsdag’

9:00 Koningsdagontbijt bij Dorpshuus Hoeflo.
Wil je met ons mee ontbijten en met andere dorpsgenoten? Geef je dan op vóór 22 april door een e-mail te sturen naar oranjeverenigingharfsen@gmail.com onder vermelding van het koningsontbijt. Kosten zijn €4,50 per persoon en €2,50 voor basisschool kinderen (alleen voor leden).

10:00 Verzamelen op het schoolplein voor de optocht
Versier je fiets, skelter of een ander voertuig (niet-gemotoriseerd) en sluit je aan bij de optocht. Voor alle kinderen uit Harfsen – Kring van Dorth

10:15 Start optocht
De route gaat vanaf het schoolplein naar de Wakelweg, Hazenveld, Wilhelminalaan, Reeverweg, Gagel, Zonnedauw en als laatste naar Ons Plein.

11:00 Vlag hijsen en zingen van het Wilhelmus
Onder begeleiding van SDG zingen we het Wilhelmus, hijsen we de vlag en proosten we op de Koning. Alle kinderen die mee hebben gedaan met een versierd voertuig ontvangen hier een traktatie.

11:30 – 14:30 Fietstocht
Inschrijving bij Hoeflo voor een mooie fietstocht met gezellige stops.
Korte fietsroute 1: ca. 20km
Lange fietsroute 2: ca. 30km
U krijgt een kleine versnapering onderweg; zorg zelf voor voldoende drinken! De gekozen route wordt verstrekt bij opgave. Wanneer u de finish heeft bereikt kunt u een lekkere pannenkoek komen halen!
Gratis voor leden, voor niet leden zijn de kosten €2,00.

Bij slecht weer zal de fietstocht komen te vervallen. Dit zullen we ken
baar maken via Facebook. Het middagprogramma zal dan binnen bij
Hoeflo zijn. Tijden blijven gelijk.

Middagprogramma bij Hoeflo

14:00 – 15:00 Pannenkoeken bakken
De kinderen mogen onder begeleiding een lekkere pannenkoek voor zichzelf bakken.

14:00 – 16:00 Schminken
Voor de kinderen is er de mogelijkheid om zich te laten schminken.

14:30 – 17:00 Festiviteit jeugd; Obstacle run met giga stormbaan
De scouting gaat zorgen voor een onvergetelijke dag met lekker veel activiteit. Geschikt voor alle kinderen en is geheel gratis. Verder is er voor de kleintjes een springkussen aanwezig.

14:00 – 19:30 Muziek, dranken en spijzen
Een gezellig samenzijn met muziek, eten, drinken en een ijsje. Vinyl raakt je ziel! DJ Josco gaat zorgen voor heerlijke dansmuziek. Ook aan de inwendige mens is gedacht, je kunt een heerlijk patatje halen en er zijn verschillende snack mogelijkheden (inclusief Vegan).

Ben je nog geen lid van Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth?
Geen nood! Tijdens Koningsdag hebben we aanmeldformulieren beschikbaar. Vul ter plaatse het formulier in en dan regelen wij de rest. Lidmaatschapsbetaling vindt pas later dit jaar plaats.

Ben je nog geen lid van Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth?
Geen nood! Tijdens Koningsdag hebben we aanmeldformulieren beschikbaar. Vul ter plaatse het formulier in en dan regelen wij de rest. Lidmaatschapsbetaling vindt pas later dit jaar plaats.