Koningsdag

Woensdag 27 april 2022

9:00 Koningsdagontbijt bij Dorpshuus Hoeflo. Wil je met ons mee ontbijten en met andere dorpsgenoten? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar
oranjeverenigingharfsen@gmail.com onder vermelding van het koningsontbijt. Kosten zijn 4,50 euro per persoon en 2,50 euro voor basisschool kinderen.

10:00 Verzamelen op het schoolplein met de versierde voertuigen (niet-gemotoriseerd).

10:15 Start optocht vanaf het schoolplein naar de Wakelweg, Hazenveld, Wilhelminalaan, Reeverweg, Gagel, Zonnedauw en als laatste naar Ons Plein met alle kinderen uit Harfsen – Kring van Dorth met de versierde voertuigen en SDG.

11:00 Vlag hijsen en zingen van het Wilhelmus met medewerking van SDG. Alle kinderen die mee hebben gedaan met een versierd voertuig ontvangen hier een
traktatie.

11:30 – 12:30 Voor de kinderen is er in Hoeflo een Meet & Greet met Prinses Belle. Alle kinderen mogen verkleed als Prins en/of Prinses en kunnen tijdens dit uur op de foto, kletsen en knuffelen met Prinses Belle. Daarna zal Belle haar bezoek afsluiten met een leuke dans waarbij kinderen gezellig mee kunnen springen en dansen

11:30 – 12:45 Inschrijving Happen en Trappen bij Hoeflo. Het is een fietstocht van zo’n 18 km langs verschillende ondernemers in Harfsen. Waarbij u verschillende hapjes onderweg zult krijgen. Kosten voor leden: 3 euro, niet leden 7,50 euro en voor basisschool kinderen is het gratis.

14:30 Live muziek van de band ‘Mama Mafia’. Tijdens het optreden zal er een Foodtruck aanwezig zijn die voor de inwendige mens zorgt.

14:30 – 17:00 Sport en Muziek met de verenigingen. In verschillende rondes kunnen kinderen meedoen met voetbal, volleybal, muziek, gymnastiek & Club Extra. Geschikt voor alle basisschool kinderen en geheel gratis. Verder is er voor de kleintjes een springkussen aanwezig.

14:30 – 16:00 Vrijmarkt voor iedereen. Je hoeft je niet op te geven.

17:00 Na borrelen met heerlijke achtergrond muziek.

Bent u nog geen lid van Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth?
Geen nood je kunt je altijd inschrijven als lid

Versierde fietsenoptocht door Harfsen op Koningsdag 2019