Dit jaar verzorgt Buurtvereniging De Veldhoek in samenwerking met de Ondernemersvereniging Harfsen wederom op eerste paasdag, zondag 16 april, haar traditionele paasvuur. Het paasvuur zal worden opgebouwd aan de Belterweg, bereikbaar via de tijdelijke toegang tussen nummer 1 en 3, tegenover de ingang van zorgboerderij ‘t Heuvel.

Snoeihout brengen
Op de zaterdagen 1, 8 en 15 april kan van 9.00 tot 13.00 uur het snoeihout gebracht worden. Het snoeihout mag niet dikker zijn dan 15 cm doorsnee. Dikker hout, stobben en geverfd hout zullen niet worden toegelaten. Bij het inleveren van het snoeihout wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld, om de kosten van vergunning, opschonen en eventueel afvoeren van het hout te dekken.

Fakkeloptocht
Het paasvuur zal op traditionele wijze worden aangestoken door kinderen uit Harfsen die met fakkels het vuur naar de paasbult zullen brengen. Voor de fakkeloptocht verzamelen we vanaf 19.30 uur op het Pastoriepleintje. Daar krijgen de kinderen de fakkels, aangeboden door de Ondernemersvereniging Harfsen. Om 19.45 uur vertrekt de optocht onder muzikale begeleiding van Soli Deo Gloria naar de paasbult aan de Belterweg waar rond 20.00 uur het paasvuur zal worden aangestoken.
Voor de nodige consumpties en lekkernijen verwelkomt Buurtvereniging de Veldhoek alle bezoekers in de Koek en Zopietent.

We hopen u met velen te ontmoeten bij het Paasvuur Harfsen 2017.

 

Comments are closed.