Omdat het “Rondje Harfsen” vorig jaar een groot succes was hebben we besloten deze zomer weer wekelijks fietstochten te organiseren. Onderweg zal soms wat verteld worden over bijzondere plaatsen, gebeurtenissen en gebouwen in onze omgeving.

Herdenking en bevrijding
Onze eerste fietstocht op woensdagmiddag 3 mei a.s. zal gaan naar het oorlogsmonument in het bos aan de Schepersweg, daarna richting Oud Harfsen dat grotendeels vernield is door oorlogsgeweld. We gaan door naar het monument aan de Lindeboomweg. Ook maken we kennis met de “Duitse klimboom”. Via het voormalig Ooievaarsdorp gaan we richting het Tramstation voor een koffiestop. Hier is ook gelegenheid een expositie van moderne schilderkunst te bezichtigen. Onze tocht gaat naar de markepaal aan de Eikeboomlaan en via de Zessprong weer naar Harfsen.

Woensdagmiddag
Dit jaar hebben we gekozen voor de woensdagmiddag. We vertrekken op woensdagmiddag 3 mei om 13.30 uur vanaf het Hoefloplein. De tocht is ca. 25 km lang. Om ca. 16.30 uur zullen we weer in Harfsen zijn. Meedoen is kosteloos en geheel vrijblijvend. E-bikers passen zich met hun snelheid aan aan de “echte” fietsers. Het is gezond, leuk en ontspannend om met een groep door ons schitterende landschap te fietsen! Fietst u ook mee?

Voor informatie kunt u contact opnemen met Henk klein Brinke, tel. 0573-431781 of Arjan Meijerink, tel. 0573-431591.

Comments are closed.