Hallo Paasvolleyballers,

Wij van V.V. Forza Harfsen-Laren, willen jullie graag weer uitnodigen om mee te doen aan het jaarlijkse paasvolleybaltoernooi op tweede paasdag in Hoeflo, Harfsen! Dit jaar valt dat op maandag 13 april. Iedereen kan en mag mee doen. Verzamel dus je familie, vrienden, buren, collega’s of wie dan ook en kom gezellig volleyballen!!

Inschrijven
Een team bestaat uit minimaal 6 spelers en om het zo eerlijk mogelijk te houden, gelieve niet meer dan 2 competitie spelende volleyballers per team. Klik hier voor het inschrijfformulier. Deze mag je invullen en inleveren via de mail: diannejimmink@hotmail.com of via de app: 0627597902. De kosten zijn 25 euro per team.

Jeugd
Voor de basisschooljeugd is er een ochtendprogramma, hiervoor mag je je individueel aanmelden, zo kunnen wij de teams maken! Je kunt je heel makkelijk aanmelden door een mailtje of een appje te sturen naar bovenstaand adres/nummer. In de mail/app kun je aangeven bij welk vriendje of vriendinnetje je graag in het team zou willen komen. De kosten zijn 2 euro per kind.

Zorg dat je je hebt ingeschreven vóór maandag 23 maart!

Graag tot dan! V.V. Forza

Comments are closed.