Update maandagochtend 15 februari 9.30 uur: na een prachtig schaatsweekend is het door de invallende dooi en de overige weersomstandigheden niet langer verantwoord om te schaatsen op IJsbaan de Bosbaan. De ijsbaan is vanaf nu dan ook gesloten.  

 

Beste leden van IJsbaan De Bosbaan,

Na lang wikken en wegen heeft het bestuur van IJsbaan De Bosbaan besloten om onze leden – ondanks de vele beperkingen door de coronapandemie – toch in de gelegenheid te stellen om te komen schaatsen op IJsbaan De Bosbaan. Inmiddels is de ijsvloer voldoende aangegroeid en gaat de ijsbaan dus open. Om de gezondheidsrisico’s zowel voor onze vrijwilligers als onze leden zoveel mogelijk te beperken, is schaatsen op De Bosbaan aan strenge regels gebonden en kun je alleen komen schaatsen als je lid bent van onze vereniging en als je je daarnaast vooraf hebt aangemeld, middels onderstaande kalender.

Je kunt je aanmelden voor een tijdsslot; per tijdsslot zijn maximaal 50 bezoekers welkom op de ijsbaan. Als het tijdsslot vol zit, moet je een ander tijdsslot kiezen.

Alleen voor leden
Zoals aangegeven gaat de ijsbaan alleen open voor leden van IJsbaanvereniging De Bosbaan. Mocht je lid willen worden, stuur dan een mailtje naar onze penningmeester Jenny Wichers: jennywichers@hotmail.com. Voor een gezinsabonnementen betaal je €12,00 en een individueel abonnement kost €8,00. Pas nadat Jenny je een bevestiging heeft gegeven van je lidmaatschap en je een lidnummer heeft toegekend, kun je je aanmelden om te komen schaatsen.

Neem een geprinte en ondertekende bevestigingsmail mee!
Na het reserveren van je tijdsslot krijg je een bevestiging per e-mail. Deze dien je te printen en voorzien van je handtekening mee te nemen naar de ijsbaan. Elke bezoeker (ongeacht of je de ijsbaan met meerdere gezinsleden bezoekt) moet apart aangemeld worden en zelf een geprinte en ondertekende versie van de bevestigingsmail meenemen. Ook dien je je lidmaatschapskaart bij je te hebben en te laten zien bij de entree.

Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan even de spam map van je mailprogramma. Zit hij daar ook niet in, stuur dan even een mailtje naar Martin Brinkman: martin@3mb.nl.

Daarnaast dien je je uiteraard aan onderstaande corona- en andere richtlijnen te houden:

 • Heb je klachten die kunnen duiden op een coronabesmetting: blijf thuis!
 • Kinderen tot en met 12 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.
 • Elke volwassene mag maximaal 2 kinderen begeleiden.
 • Houd minimaal anderhalve meter afstand van iedereen, zowel op als rond het ijs.
 • Ons advies is om op het terrein van De Bosbaan een mondkapje te dragen (behalve op het ijs).
 • Het clubgebouw is gesloten voor bezoekers van de ijsbaan.
 • Ook de toiletten zijn niet toegankelijk.
 • Koek, zopie en andere versnaperingen zijn niet verkrijgbaar.
 • Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van het tijdsslot naar de ijsbaan.
 • Omdat de parkeerweide door de vele sneeuw niet bruikbaar is, moet geparkeerd worden aan de Schepersweg. Ook de fietsen worden daar gestald.
 • Je bent alleen welkom in het tijdsslot waarvoor je gereserveerd hebt.
 • Om zoveel mogelijk van onze leden de kans te geven om te komen schaatsen, mag je maar 1 tijdsslot per persoon per dag reserveren.
 • Direct na afloop van elk tijdsslot moet iedereen de ijsbaan en het terrein van IJsbaan de Bosbaan verlaten.

Graag tot ziens op IJsbaan De Bosbaan!

juni 2021
ma di wo do vr za zo
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Comments are closed.