Het corona-virus en de maatregelen ertegen treffen niet alleen ondernemers. Popkoor Swing Cooperation uit Gorssel kan door deze maatregelen niet repeteren, en inkomstenbronnen zoals optredens en collectes zijn weggevallen.

Gelukkig biedt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een helpende hand. De Rabobank heeft een coöperatief fonds in het leven geroepen om verenigingen in de omgeving financiële hulp te bieden. Vanuit dit fonds, een geweldig (en muziekminnend) initiatief, mocht Swing Cooperation € 500 ontvangen! Dit fantastische bedrag is een grote steun en helpt Swing Cooperation om zich ook in deze onzekere tijden te blijven ontwikkelen en ontplooien tot een koor waarop Gorssel trots kan zijn.

Het koor wil zijn toehoorders blijven verrassen met optredens van hoge kwaliteit. Bij Swing Cooperation krijgen leden de mogelijkheid om te groeien in hun muzikaliteit en daardoor het koor mee te tillen naar een hoger niveau. Ook meezingen? Swing Cooperation heeft plaats voor nieuwe leden! We repeteren (als de quarantaine is opgeheven) elke donderdag in ’t Trefpunt in Gorssel.

Wilt u niet meezingen, maar wel Swing Cooperation een extra (financieel) steuntje in de rug bieden? Wordt Vriend van het koor. Alle informatie hierover vindt u op www.swingcooperation.nl of mail naar zing@swingcooperation.nl.

 

Comments are closed.