Benieuwd wat Steunpunt De Veldhoek kan betekenen voor u in Harfsen én wat u kunt betekenen voor het Steunpunt? Wij nodigen u van harte uit voor de informatie- en meedenkavond over Steunpunt de Veldhoek op donderdagavond 30 juni 2016 (op locatie).

Steunpunt de Veldhoek heeft een gezellige en goedbezochte ontmoetingsruimte. Dagelijks wordt hier koffie gedronken, 3 keer per week een gezonde maaltijd genuttigd en allerlei activiteiten georganiseerd. Binnenkort worden hier zelfs groenten gekweekt en komen er kippetjes! En wist u dat er ook een ruime keuken aanwezig is?

Per januari 2017 verandert er het één en ander in het Steunpunt. Sutfene stopt met het beheer van de gemeenschappelijke ruimte. Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth zet zich samen met een werkgroep van bewoners, vrijwilligers, andere betrokkenen en IJsseldal Wonen in om de ruimte open te houden en zelf in beheer te nemen. Want voor de bewoners, vrijwilligers en andere gebruikers is deze ontmoetingsruimte heel belangrijk!

We vertellen u graag wat er allemaal te doen is in het Steunpunt (misschien wel meer dan u denkt), wat we al geregeld hebben om de ruimte open te houden en waar we nog hulp en goede ideeën bij kunnen gebruiken. Bent u nieuwsgierig geworden, draagt u graag een steentje bij aan het behoud van de gemeenschappelijke ruimte , heeft u vragen n.a.v. deze brief of ziet u juist mogelijkheden in deze ruimte? We verwelkomen u graag.

In het kort:
Wat: Informatie- en meedenkavond over Steunpunt De Veldhoek.
Wanneer: Donderdagavond 30 juni 2016.
Tijd: Inloop vanaf 19.15 uur, start om 19.30 uur.
Locatie: Steunpunt de Veldhoek.

Aanmelden kan bij Bertus Karssenberg (M. 06-12966415 of E. karssen@kpnmail.nl) U mag ook zo een kijkje komen nemen.

Namens Werkgroep het Steunpunt, Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth en IJsseldal Wonen.

Comments are closed.