Op dit moment is de spelersgroep druk met de repetities voor de uitvoering op 16 en 17 november. Wij spelen dan het stuk ‘Tante Bella’s Beautysalon’ in Ons Gebouw.

Rolverdeling
Albert Duursma:  Cees Jan van de Pieterman
Berend Duursma:  Derk Jan Pelgrum
Wiepie Dijkstra:  Katja Witsenburg
Mevrouw van Dreuten:  Gerrie Enderink
Suzan Beenstra:  Indy Korenblik
Dora Veendijk:  Janneke Schut
Bastiaan Nikkelvest:  Nick Roeterdink
Neeltje Bakker:  Henny Valkeman
Greet Ruiters:  Alieke Ilbrink
Souffleur:  Jeanet Elkink/Marije van der Wal
Regisseur:  Peter Alferink

Samenvatting
Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg o gerouwd, want een hechte band met tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelf wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis! En de erfenis bestaat uit een iets wat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben. Want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. En, hoe zit het nu eigenlijk echt met die erfenis? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen waarmee het publiek bedolven wordt.

De voorverkoop voor de voorstelling is op vrijdag 8 november van 19.00 tot 20.00 uur in Ons Gebouw. De prijzen in de voorverkoop zijn €6,- voor leden en jeugd en €8,- voor volwassenen. Aan de zaal kosten de kaartjes €8,- voor leden en jeugd en €10,- voor volwassenen.

Graag tot ziens op 16 of 17 november!

Comments are closed.