Een kleurrijk spektakel tijdens de donkere decemberdagen. Op zaterdag 10 december vindt het meest magische evenement van Lochem, WinterWonderland, weer plaats. Tussen 16.00 en 22.00 uur is iedereen van harte welkom om koning WinterWonderland te begroeten en kennis te maken met zijn bonte gezelschap onderdanen. Leuk voor iedereen van jong tot oud. De toegangsprijs is €2,50 per persoon.

Elfen, narren en ander gespuis
Door de jaren heen zijn er al heel wat bijzondere gasten voorbij gekomen in WinterWonderland. Het creatieve team onder leiding van Sander van Voorst heeft ook dit jaar weer ontzettend haar best gedaan om een bijzonder programma samen te stellen. Dat alles onder de naam ‘Elfen narren en ander gespuis’. Er is een aantal terugkerende acts, maar volgens van Voorst ook vooral heel veel nieuws. “Wat we van vorig jaar terug laten komen is het burchtplein, direct na binnenkomst, want dat was echt een fantastische binnenkomer. De roofvogels, treintje Bello, de poppenkast, schminken en de draaimolen zullen er ook weer zijn. Maar we hebben ook een hele boel nieuwe dingen. We gaan onder andere een Alice in Wonderland beleving maken, er lopen kabouters rond, er is iets vreemds aan de hand met de wolf van Roodkapje, de grote vriendelijke reus steekt overal bovenuit, Woeste Willem is op zoek naar zijn schat en je kunt lekker snoepen in grootmoeders snoepwinkeltje. Wel oppassen dat je zelf niet een hapje wordt, want er is ook een heus kannibalencafé. Al met al is het weer teveel om op te noemen en het is heus niet alleen gespuis, zoals de naam misschien doet vermoeden. Het wordt weer een bonte en kleurrijke mix van sprookjes, verhalen, optredens, doe-dingetjes en het horecateam is er natuurlijk ook met lekkere hapjes en drankjes.

Podiumprogramma
Tijdens WinterWonderland betreedt ook altijd een flink aantal artiesten het podium. Samen met de vrijwilligers en acteurs zorgen ze ervoor dat alle zintuigen voor jong en oud geprikkeld worden. Vanaf twee podia wordt een gevarieerd doorlopend programma gebracht. In de buurt van de horecagelegenheden, zodat je ook tijdens het eten of drinken vermaakt wordt. Van middeleeuwse muziek, tot hedendaagse covers, van kleine liedjes tot een stevige beat, van breakdance tot vuurdans.

Praktisch
Winterwonderland is geopend van 16.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs is € 2,50 per persoon. Parkeren is gratis, treintje Bello rijdt heen en weer tussen de parkeerterreinen en de ingang van het theater. In verband met de hoeveelheid mensen in het theater zijn honden niet toegelaten (uitgezonderd hulphonden). Het theater is beperkt toegankelijk voor mindervaliden.

Kom, zie, proef, beleef en laat je wonderlijk verrassen tijdens een kleurrijk Winterwonderland 2016.
Voor actuele informatie: www.openluchttheaterlochem.nl

logo-groot

Comments are closed.