Magisch, kleurrijk, vrolijk en veelzijdig. Op zaterdag 9 december vindt het sprookjesachtige spektakel WinterWonderland voor de 12e keer plaats. Om klokslag 16.00 uur gaat de poort van het Openluchttheater in Lochem open. Een bonte stoet figuren schrijdt onder begeleiding van de drumband het theater binnen. WinterWonderland is geopend! Jong en oud zijn welkom om volop van alle attracties te genieten. De toegangsprijs bedraagt € 3,= per persoon.

Let it go..
Elk jaar bedenkt het creatieve team weer originele attracties. Dit jaar zijn Elsa en haar vrienden uit Frozen voor het eerst te gast op WinterWonderland. Grote ijsschotsen vormen de poort naar het ijskoude landschap en het kasteel. Vanaf haar eenzame plek op de troon nodigt Elsa kinderen uit om samen met haar te zingen. Nieuwelingen zijn ook Timon en Pumba uit de Lion King. Ze gaan onbezorgd door het leven dankzij hun levensfilosofie Hakuna Matata, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. De trollen maken er een dolle boel van en Assepoester heeft het maar lastig met haar stiefzusters. Gelukkig is er altijd nog de koning die zijn gezag laat gelden, al doet hij dat dit jaar wel op een heel vreemde manier……

Dat moet je gezien hebben
Volgens goed gebruik zijn alle hoeken en gaten in het theater gevuld. Is het niet met de meest wonderlijke attracties, dan is het wel met de praktijk van de poppendokter, het sprookjesmuseum, de knuffelhoek of de roofvogels van valkerij Schaap. Kortom er is weer ontzettend veel te doen. Natuurlijk is er een uitgebreid podiumprogramma met zangers, dansers, muzikanten, een lichtshow en een demo van middeleeuwse gevechtstechnieken. Er is een draaimolen, een schminktent en tegen het einde wordt WinterWonderland op het horecaplein afgesloten met de klanken van een vrolijk dweilorkest. Er is echt te veel om op te noemen. Je moet het zelf gezien hebben!

Praktisch
Winterwonderland is geopend van 16.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs is € 3,= per persoon. Parkeren is gratis, treintje Bello rijdt heen en weer tussen de parkeerterreinen en de ingang van het theater. In verband met de hoeveelheid mensen in het theater zijn honden niet toegelaten (uitgezonderd hulphonden). Het theater is beperkt toegankelijk voor mindervaliden.

Kom, zie, proef, beleef en laat je wonderlijk verrassen tijdens een kleurrijk Winterwonderland 2017.
Voor actuele informatie: www.openluchttheaterlochem.nl.

Comments are closed.