Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Harfsen – Misschien is je de laatste tijd al wat opgevallen in Harfsen? Vreemde teksten op tegels! Of heb je de ‘fiets’ al een paar keer gespot? Dit heeft alles te maken met de Harfsense Dorps Kwis die op vrijdag 26 oktober a.s. gehouden zal worden.

Een groep zeer enthousiaste Harfsenaren heeft samen met Dorpshuus Hoeflo het plan opgevat om net als in Holten, Bathmen en Laren, in Harfsen een DorpsKwis te organiseren. De dorpskwis is een fenomeen dat is over komen waaien uit het zuiden van het land. Daar wordt al jaren achtereen een flinke strijd geleverd tussen families, vriendengroepen, verenigingen en buurtschappen. Het fanatisme domineert, maar tegelijkertijd ontstaat er een sterke verbroedering.

Kwisavond op 26 oktober
Maar wat kunnen de teams verwachten op zo’n avond? De organisatie stelt een kwisboek samen met een flinke hoeveelheid kennisvragen en doe-opdrachtenop diver se gebieden. De vragen worden ingedeeld in thema’s, zoals sport, muziek, cultuur, kunst en natuurlijk ook heel veel vragen over Harfsen. Ook zullen er tijdens de kwisavond een aantal  doe-opdrachten moeten worden uitgevoerd, dit kan variëren van het bakken van een taart of het maken van een bloemstuk tot het zingen van een lied.Het is dus een avondvullend programma vol spanning en gezelligheid waarbij de teams vooral gezond verstand en flink wat improvisatievermogen nodig heeft!
Alle antwoorden en opdrachten moeten stipt om 23.30 uur worden ingeleverd.

Inschrijving open vanaf 13 juni
Meedoen is heel eenvoudig, iedereen kan zich namelijk inschrijven en een team samenstellen.
Een mix van jong/oud en man/vrouw is aan te bevelen! Een team mag bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. De kosten voor deelname bedragen € 40,- per team.

De inschrijving is geopend vanaf woensdag 13 juni 2018. Teams kunnen worden aangemeld via het aanmeldformulier.
Lees voor dat je gaat aanmelden hier de Reglementen Harfsense Dorps Kwis.

Prijsuitreiking tijdens grote feestavond
Op zaterdagavond 10 november vindt de grote feestavond plaats in Dorpshuus Hoeflo, waar de uitslag en de bekendmaking van het ‘slimste team’ plaatsvindt. Voor meer informatie volg de Facebookpagina HDK Onderweg
en houdt de site van Dorpshuus Hoeflo in de gaten én hou ogen en oren goed open de komende tijd

Comments are closed.