Ondernemers

In Harfsen zijn vele ondernemers actief. Een aantal van hen heeft een eigen website. Klik op onderstaande links om meer over die bedrijven te weten te komen. Wilt u op deze pagina ook een link naar uw eigen website, neem dan contact op met de redactie.

NIEUW: Esther Evers Coaching, Reading & Healing
Wil jij om leren gaan met je hooggevoeligheid of wil je juist dichterbij je gevoel of je intuïtie komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Door middel van coaching kan ik je helpen om dichterbij jezelf te komen en in je kracht te gaan staan.
NIEUW: Alvast Goed! VA Support
Jolanda Cornegoor uit Harfsen biedt online en offline bedrijfsondersteuning. Dat kan online als Virtueel Assistent (VA) of op het secretariaat als Officemanager (hybride werken). Als Technisch VA heeft Jolanda zich gespecialiseerd in websiteaanpassingen en het bouwen van websites en dan met name van online leeromgevingen. Het inrichten van een mailingprogramma en een kleine webwinkel horen hier ook bij. Kijk op mijn website voor mogelijkheden en referenties! Naast bedrijfsondersteuning is Jolanda ook je aanjager van het netwerk en de platforms ZZP Zutphen en ZZP Bronckhorst.
3mb tekst & presentaties
3MB tekst & presentaties schrijft teksten, geeft grafisch vorm en combineert beide vakgebieden in de breedste zin van het woord. Een voorbeeld is deze Harfsen-site.
Aannemersbedrijf Haarman
Een Harfsens aannemingsbedrijf dat zich bezighoudt met alles wat met bouwen te maken heeft.
AfriKan
AfriKan is een familiebedrijf dat is ontstaan uit liefde voor Afrika en fascinatie voor de Zimbabwaanse beeldhouwcultuur in het bijzonder. Het bedrijf biedt onder meer een uitgebreid assortiment hedendaagse Afrikaanse kunst.
AlexanderTechniek | Ruimte bij Bewegen
R U I M T E ! Ruimte in je lichaam en ruimte in je hoofd, dat geef je jezelf met AlexanderTechniek. Dat leidt niet alleen tot licht en efficiënt bewegen, thuis, op het werk, bij sport, muziekmaken, ook geestelijk werkt het weldadig uit….  Je leert onnodige (spier)spanning herkennen en achterwege laten. Vervolgens leer je opnieuw wat je al kon, nu zonder onnodige spanning. Licht, vrij, zonder blessures. Met AlexanderTechniek haal je het beste uit jezelf!
Bjorn ontwerp – reclame
Bjorn ontwerp – reclame verzorgt al uw reclame-uitingen: van logo’s ontwerpen tot een complete huisstijl. Het ontwerpen en leveren van spandoeken – vlaggen – reclameborden – stickers – shirts bedrukken. Ook voor het bestickeren van uw bedrijfsbus of auto bent u bij Bjorn ontwerp – reclame aan het juiste adres.
Camping De Waterjuffer
Even weg, even gewoon rust, even helemaal niets… Even naar Camping de Waterjuffer.
Cafe-Restaurant-Snackbar ’t Proathuus
Het juiste adres voor uw lunch, diner, snacks en feesten tot circa 80 personen. In de speeltuin, dierenweide en natuurbad vermaken uw kinderen zich opperbest !
Cateringspecialist Bertus Voortman / Rad van Avontuur
Cateringspecialist Bertus Voortman verzorgt uw buffetten, lunches en barbeques en u bent van harte welkom om in de zaal van het Rad van Avontuur in Harfsen feesten en andere bijeenkomsten te organiseren.
De Poorte Joppe
De Poorte Joppe is een allround bedrijf met 18 vaste medewerkers en een groot aantal flexibele arbeidskrachten. U kunt bij het bedrijf terecht voor onder andere straat-, sloop- en grondwerk. Daarnaast hebben zij ruime ervaring in het aanleggen van rioleringen.
Ellis A. Frans-Kapma
Journalistieke producties en interviews, teksten voor advertenties, advertorials en folders en persberichten, pr-adviezen en presentaties.
‘Huis Dorth’, Bathmenseweg 16, 7216 PC Kring van Dorth. Telefoon: 0573402222 Mob: 0648885698
E-mail: ellis@franspartners.com Kijk ook eens op: www.frans-kapma-foundation.com
Garage Henk Slettenhaar
Autovakmeester garagebedrijf, gespecialiseerd in alle automerken. Met uitstekend geoutilleerde werkplaats, showroom, autowasserette en 24 uur per dag geopend Esso-tankstation.
Homeopathie voor mens en dier
Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, waarbij het herstelvermogen waar ieder mens en dier over beschikt, op milde wijze wordt gestimuleerd. Bij een onbalans die niet op eigen kracht hersteld kan worden, stimuleert het homeopathisch middel de genezing. Hierdoor is een doeltreffende, zachte en duurzame genezing mogelijk.
Hydrauliek Expres
Met 30 jaar ervaring op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektra biedt Hydrauliek Expres altijd een passende oplossing.
Jan Klumpenhouwer
Verhuurbedrijf van grondverzetmachines: bulldozer 3D GPS gestuurd, trilwals en mini-shovel.
Kapsalon Gea
Kapsalon Gea gaat mee met de laatste haarmodetrends voor het hele gezin. Het adres voor een haar fijn resultaat.
Lies en Liet, bijzondere zorg aan huis
Langer thuis blijven wonen? Wij, Lizelore Molier (1972, Lies) en Cornélie Kars (1969, Liet) helpen u daar graag bij en kunnen worden ingehuurd als mantelzorgondersteuner, zorgverlener of voor (acute, tijdelijke) 24 uurs zorg. Wij bieden zorg, aandacht, inspiratie en kwaliteit van leven! Bezoek onze website www.liesenliet.nl en lees daar de reviews over ons, mail naar info@liesenliet.nl of bel ons op 06-55818118!
Logeerboerderij Oltvoort
Logeerboerderij Oltvoort: groepsaccommodatie, bed and breakfast en camping in het typisch Achterhoeke coulissenlandschap.
Marco Pasman vlees- en streekproducten
Marco Pasman vlees- en streekproducten biedt een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke vleesproducten. Marco Pasman heeft vele jaren ervaring in het slagersvak en zijn naegelholt en rookworst werden in 2009 bekroond met het predicaat Goudkwaliteit. Daarop zijn we trots! In onze slagerij bereiden we onze (H)eerlijke ambachtelijke vleesproducten zonder kunstmatige geur kleur en smaakstoffen waar we wekelijks in de regio mee de markt op gaan.
Massagepraktijk Herma “Lekker in je vel”
Massagebehandelingen op afspraak met een voorkeur voor oosterse massagetechnieken. Hierbij ligt het accent altijd op ontspanning waarbij tegelijkertijd wordt gemasseerd op de organen en meridianen/energiebanen van het lichaam.
Medisch Pedicure Rian
U kunt bij mij, Rian Schiphorst-Bronzewijker, terecht voor een pedicure behandeling, maar ook voor complexere voet- en nagelproblematiek. Verder zijn de risicovoeten die zijn ontstaan door diabetes, oncologie, ouderdom, reuma, spasticiteit en verwaarlozing bij mij in goede handen. Zowel ambulant als bij mij in de praktijk.
ROBU Fit
ROBU Fit is een bedrijf gespecialiseerd in flywheel bootcamps en personal trainingen. De bootcamps worden gegeven in de buitenlucht van omgeving Harfsen. ROBU Fit kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en gedrevenheid, samen jouw doel behalen! ‘Van Rustig Opbouwend Bewegen naar Uithoudingsvermogen’
Met Monique
Met Monique – geeft visueel vorm aan ideëen in web(design) en grafische uitingen.
Ondernemers Vereniging Harfsen
Veel van de Harfsense ondernemers zijn verenigd in de OVH.
Pedicure praktijk Diane de Greef
Wanneer krijgen uw voeten de aandacht? Pas als nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging zijn deze problemen te voorkomen. Hierbij kan ik, medisch pedicure Diane de Greef, u helpen.
Rietdekkers-, bos- en boomverzorgingsbedrijf A. Brummelman
Onze rietdekkersdiensten bestaan uit: nieuw- en verbouw, reparatie, renovatie, advies en rapportage. Ons bedrijf is ook gespecialiseerd in bos- en boomverzorgingsaktiviteiten zoals snoeien en rooien.
Roel Voskamp exterieurverzorging
Roel Voskamp groene exterieurverzorging: uw adres voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw gehele exterieur.
Schoneveld BV
Schoneveld BV was tot voor kort een loonbedrijf, maar heeft haar dienstenpakket sindsdien sterk uitgebreid met specialismen als grondverzet, tuinaanleg, straatwerken, erfverharding, aanleg van helofytenfilters, machinaal baanmaken en machinaal straten voor particulieren, aannemers en overheden.
Schoonheidssalon Irene
Bij Irene, studio voor huidverzorging kunt u al ruim 12,5 jaar terecht voor schoonheidsbehandelingen aan uw gezicht, hoofd, nek, schouders en rug. Denk daarbij aan het reinigen van de huid, aanbrengen van verzorgende crêmes, epileren, voedende gezichtsmaskers en vele andere vormen van gezichtsbehandeling.
Spar Vrielink
Supermarkt met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.
Terry Lansink Tuin Totaal
Hovenier en boomverzorger, waar u terecht kunt voor o.a. tuinaanleg, straatwerk, schuttingen, beregening, grondwerk, bomen, renovatie en onderhoud.
Theeschenkerij Watertanden
Koffie en thee met zelfgebakken taart. Maar ook voor lunch of borreltijd kun je er terecht. Er wordt gekookt en gebakken met verse producten, zoveel mogelijk van eigen oogst of met biologische producten. Van april t/m september kun je hier genieten in het groen!
VK Print
VK Print bedrukt allerhande producten voor diverse afzetmarkten. Het is gespecialiseerd in zowel rondzeefdruk, vlakzeefdruk als tamponprint in de middelgrote series van 100 tot 100.000 stuks.
Tuinmeubelen Stegeman Luxe Outdoor
Stegeman Luxe Outdoor biedt u een breed aanbod tuinmeubelen en andere buitenleven artikelen. Genieten van uw tuin op hoogwaardige kwaliteit tuinmeubelen is mogelijk wanneer u het assortiment van Stegeman Luxe Outdoor bekijkt. U vindt in ons aanbod namelijk een brede keuze aan tuinmeubels, zowel maatwerk als standaard. Volg ons op Facebook.
Under The Appeltree
Under The Appletree verzorgt workshop en sessies aan bedrijven en particulieren. Op locatie geeft Ruth met enthousiasme en creativiteit o.a. klanksessies, lachyoga workshops, yoga retreats en oerwandelingen. Dit alles voor plezier, ontspanning en een betere balans in lichaam en geest.
Landal Vakantiepark De Vlinderhoeve
Heerlijk verblijven in de Achterhoek, in een prachtige landelijke en bosrijke omgeving, die wandelend of per fiets vanuit de bungalow perfect te ontdekken is. De vele routes vanaf het park leiden langs landgoederen, idyllische boerderijen en langs de gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer.
Vreeman Mode: kledingwinkel voor dames en heren
Stijl is niet leeftijdsgebonden. Elegante kleding bestaat voor elke vrouw en man van iedere leeftijd. Bij Vreeman Mode focussen we niet op de tand des tijds, maar op de persoon die voor ons staat. Stijlvol en netjes voor de dag komen willen we allemaal, ongeacht de levenservaring.
Weekblad De Gids
Weekblad De Gids is een gratis huis aan huis krant die iedere woensdag in een oplage van 9.000 stuks wordt verspreid in Almen, Eefde, Epse, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren en de buitengebieden. Het is al meer dan 65 jaar het meest gelezen blad in de regio!
Wullink interieur
Wullink creëert hoogwaardig design- en projectmeubilair op maat, uitgevoerd in hout, kunststof, steen, glas en metaal.
Zorgboerderij ’t Heuvel
Zorgboerderij ’t Heuvel bevindt zich op het draaiende agrarische kippen- en koeienbedrijf van de familie Korenblik in Harfsen. ’t Heuvel biedt dagverzorging aan ouderen.