Dorp

Harfsen: een gezellig plaatsje aan de weg van Deventer naar Lochem. Midden in de mooie Achterhoekse natuur en daarom een prima plaats om bijvoorbeeld een ontspannen vakantie te houden. Campings naar keuze, mooie fietsroutes, wandelpaden en geweldige mogelijkheden om te skeeleren.

Actief verenigingsleven
Harfsen, met zijn ruim 1700 inwoners, heeft een zeer actief verenigingsleven. Het dorp telt er een kleine 40, breed variërend van bijvoorbeeld sport tot belangenbehartiging en van toneel tot muziek. Een aantal van hen heeft eigen pagina’s op deze site.

Gouden combinatie
Maar ook een bezoekje aan één van de Harfsense ondernemers kan zeer de moeite waard zijn. Veelal mensen die grote deskundigheid koppelen aan de vaak zeer verhelderende Achterhoekse nuchterheid: een gouden combinatie waarmee ze slechts weinig uitdagingen uit de weg hoeven gaan.

Actief meepraten over hot items
Naast dit alles komt er voor bezoekers de mogelijkheid om actief mee te praten over hot-items in de Harfsense gemeenschap of om het laatste nieuws te lezen. Kortom: er valt met deze site genoeg te ontdekken over Harfsen en haar inwoners: en laat hij daar nu nèt voor bedoeld zijn…