clubvan100

Steun S.V. Harfsen Afdeling Voetbal: word lid van de Club van 100!

Club van 100 Harfsen weer naar Duitse Bundesligawedstrijd

Op zondag 1 december aanstaande gaat de Club van 100 van S.V. Harfsen Voetbal weer een wedstrijd bezoeken in de Duitse Bundesliga. In Mönchengladbach speelt de plaatselijke Borussia, de huidige koploper in de Bundesliga, die dag de Bundesligakraker tegen Sport-Club Freiburg.

De trip is alleen voor leden van de Club van 100, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor eventuele nieuwe leden. Wil je dus mee, meld je dan snel aan als lid. De kaarten worden toebedeeld op volgorde van aanmelden en op = op.  

De Club van 100 heeft 2 doelen:

  1. Steunen van S.V. Harfsen Voetbal: jaarlijks wordt ten minste de helft van de inkomsten ter beschikking gesteld aan de voetbalvereniging. 
  2. Organiseren van activiteiten voor Club van 100 leden. Regelmatig komen de leden bijeen voor een gezamenlijke activiteit. 

Financiële bijdragen
De Club van 100 is opgericht op 25 mei 2010 en heeft sindsdien voor vele doelen financieel bijgedragen aan de voetbalvereniging: diverse bijdragen aan jeugdactiviteiten- en materialen, het nieuwe balkon bij de kantine van ’t Schoolder, meubilair voor het balkon, apparatuur voor de  velden- en onderhoudsploeg, statafels en barkrukken voor in de kantine, een groot beeldscherm, een muziekinstallatie, diverse verbeteringen van de accommodatie, zoals de verharding van de parkeerplaats en het opknappen van de foetsenstalling, een verplaatsbaar voetbaldoel, et cetera.

Activiteiten
De Club van 100 heeft inmiddels 74 leden, die de afgelopen jaren onder meer werden getrakteerd op lezingen van Foppe de Haan, Hennie Kuiper, Bas Nijhuis, Evert ten Napel, Art Langeler, Gertjan Verbeek, Hans van Loozenoord en Dick Schneider. Ook werden diverse ledenactiviteiten georganiseerd en werden een Nederlandse ijshockeywedstrijd en 4 Bundesligaduels bezocht. 

Voor zondag 1 december aanstaande staat weer een bezoek aan de Bundesliga gepland.
De wedstrijd Borussia Mönschengladbach – Sport-Club Freiburg staat dan op onze agenda.
Deze trip is alleen voor leden van de Club van 100, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor eventuele nieuwe leden. Wil je dus mee, meld je dan snel aan als lid. De kaarten worden toebedeeld op volgorde van aanmelden en op = op.  

Hoe kun je lid worden?
Iedereen die S.V. Harfsen Voetbal een warm hart toedraagt en bereid is 2 maal per jaar 50 euro te betalen, kan lid worden van de Club van 100. Op de website van de Club van 100 staat het aanmeldingsformulier. Wanneer dat is ingevuld en is ingeleverd bij een van de bestuursleden, ben je lid van de Club van 100.

Meer informatie:
Bel Martin Brinkman (0573 432322 / 06 22183239) of ga naar de site van de Club van 100.
Klik daarvoor hier.