Evenementgegevens


Kerkcafé, zondagavond 18 maart 20.00 uur in Ons Gebouw.
zie de site:
http://harfsen.nl/kerk/

Het Kerk café is een open huis voor iedereen met gesprekken op het snijvlak van geloof, kerk en samenleving, maar ook gezelligheid. Soms worden de gesprekken ingeleid vanuit de eigen kring of door een genodigde die vanuit de praktijk kennis heeft over een bepaald onderwerp.

Op deze eerste avond zal het gesprek gaan over de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarbij gaat het niet om de programma’s van de verschillende partijen, al zullen daaruit wel onderwerpen ter sprake kunnen komen. Maar het gaat vooral om de kiezer zelf. Ga je wel of niet stemmen? Wat vind je belangrijk? Wat is je achterliggende gedachte of je morele kompas erbij? Ben je zelf actief in de politiek en wat zijn daarbij je beweegredenen? Enz. enz. We proberen enkele mensen die op de kieslijst van Lochem/Harfsen staan uit te nodigen. Wie dat zijn leest u later in de plaatselijke bladen.

Iedereen is van harte welkom, kom dus gerust binnenlopen. Vanaf 19.45 uur staan koffie en thee klaar. Na afloop (ca.21.15 uur) kan het gesprek onderling worden voortgezet onder het genot van een drankje. Contactpersoon: ds. Hannie van Boggelen, hevanboggelen@gmail.com

Comments are closed.