Kerstkaarten actie voor de ouderen in Harfsen

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start de organisatie een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Er worden steeds minder kerstkaarten verstuurd. Veel gaat nu digitaal en daar willen wij dit jaar een verandering in brengen. Want ervaar het zelf maar eens hoe blij jezelf bent met een kerstkaart en een hartverwarmend berichtje. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Harfsen en Kring van Dorth ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor Kerst gaat de organisatie de bewoners van onder andere De Veldhoek en Zorgboerderij ’t Heuvel in Harfsen verrassen met een grote stapel kerstkaarten en kerstwensen.

Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

We hopen ook dat veel kinderen mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in:kalenderdecember@gmail.com

Lever je kerstkaart in in de Box/Doos bij Zorgboerderij ’t Heuvel, Belterweg 2a of bij De Veldhoek, Gentiaan 1.
Wij zorgen dat deze goed terechtkomt.

Inleveren kan tot 22 december 2020

Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Bekijk dit filmpje van de vernieuwde ontmoetingsruimte van De Veldhoek:

En wilt u nog iets te puzzelen hebben vandaag? Dan kunt u onderstaande puzzel maken, inleveren bij De Veldhoek. Inleveren kan tot 24 december. Misschien wint u wel een prijsje?

(Puzzel is gemaakt door Henny Jimmink)

U kunt de woordpuzzel ook downloaden en uitprinten via de volgende link: WOORDPUZZEL

 

 

Comments are closed.