Top2000 in de kerk

 

 

 

Muziek, popmuziek in de kerk? Ja zeker, wij geloven dat popmuziek een plaats verdient in de kerk omdat het inspirerend is, emotioneel, dat het onze ziel raakt. Muziek is de taal van ons hart en dan maakt het niet uit of het Engelstalig, Franstalig, Duitstalig of Nederlandstalig is, want de taal van het hart spreken we allemaal.

De Top2000 Commissie Harfsen-Laren staat al in de startblokken om volgend jaar ergens tussen Kerst en Oud en Nieuw een prachtige TOP2000 Kerkdienst te organiseren. Een avond met live muziek door lokale artiesten, mooie teksten en prachtige filmpjes. We hopen u dan allen te ontmoeten in Ons Gebouw in Harfsen. Houd de media in de gaten.

Omdat we de Top2000 dit jaar moeten missen, willen wij jullie wel een voorproefje geven voor het fantastische nummer “Kijk omhoog” van Nick en Simon.

Hierbij de uitleg bij de song: Kijk Omhoog

Op je bureau liggen stapels ‘nog uit te zoeken’-papieren. Je mailbox zit vol met onbeantwoorde mails. Je maakt je zorgen om je kinderen. Je relatie is al lang niet meer wat het ooit geweest is. Je weet niet zeker of je je baan wel kunt behouden. Je beste vriendin is ernstig ziek. Je wordt gepest of voelt je buitengesloten. Je voelt je angstig vanwege de dreiging van het Corona-virus.

Zomaar wat chaotische situaties waarin je je kunt bevinden. Zit jij momenteel in zo’n chaotische situatie? Kijk omhoog. Kijk naar de zon, hij zal voor je schijnen en jou verwarmen. Dank en ervaar dat er nieuw perspectief komt. Zie de regenboog, Gods belofte van trouw en liefde, Gods belofte voor een nieuw begin, een uitkomst uit de chaos.

Linkje naar de song Kijk omhoog van Nick en Simon:

Er is ook een “coronaversie” van Kijk Omhoog door het Eelder Bloemenkoor:

Wij wensen jullie allen een goed uiteinde en een gezond 2021

Comments are closed.