Hét multifunctionele centrum van Harfsen is weer volledig geopend. Alle activiteiten zijn weer mogelijk en velen hebben ons dorpshuis alweer bezocht. Want wat leven we nu in een bijzondere tijd. Waar rekening gehouden moet worden met de 1,5 meter voorschrift en dat is niet altijd even makkelijk.

Dorpshuus Hoeflo is continue bezig om haar taak als multifunctioneel dorpshuis waar te maken. Zo is er zowel overdag als in de avond van alles te beleven. Loop gerust een keertje binnen en spreek één van onze vele vrijwilligers of beheerders aan. Zij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Ook de Activiteitencommissie is weer bijeengekomen en hebben vele nieuwe activiteiten op stapel staan. Onder andere wordt er zondag 13 september een mooie fietstocht uitgezet, waar jong en oud aan mogen deelnemen. Naderhand zal er livemuziek zijn bij Dorpshuus Hoeflo. Waar éénieder kan genieten van een hapje en een drankje. Gewoon omdat het mag en kan.  Ook het Filmhuus gaat weer van start. Beginnende op vrijdag 28 augustus in de middag voor de jeugd en ’s avond voor de volwassenen. Kijk maar eens op www.hoeflo.nl en op Facebook.com/DorpshuusHarfsen voor alle mogelijkheden.

Denk je misschien; wat een leuk bedrijf? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan horecamedewerker, klussenteam, op- en afbouwer, schoonmaker en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op. Graag tot ziens in Dorpshuus Hoeflo.

Comments are closed.