Vrijdag 25 januari 2019 – Dorpshuus Hoeflo – Ook dit jaar zal Filmhuus Hoeflo meerdere films gaan draaien op de vrijdagavond. Op 25 januari jl. werd de eerste film ‘Broken Memories’ van 2019 weer gedraaid en met succes! De bezoekers aantallen waren hoog en de reacties waren weer positief.

Met dank aan de vrijwilligers Geke Nikkels, Karin van de Pieterman, Anita Alferink, Marijke Schoneveld, Hennie Heethaar en Marieke Muilerman die elke keer weer zorgen voor deze avonden. Chapeau!

De eerst volgende films zijn op 29 maart met ‘The Children’s Act’ en vrijdag 19 april draait ‘Bohemian Rhapsody’. Wist je al dat je bij Filmhuus Hoeflo ook de mogelijkheid hebt om een strippenkaart aan te schaffen? Tel uit je winst!

Strippenkaart of cadeaubon van Filmhuus Hoeflo

Voor het nieuwe seizoen hebben we weer een aantal leuke films op het programma staan. Maandelijks wordt er op vrijdagavond een film vertoond in Filmhuus Hoeflo.

Voor deze kaart betaal je € 30,- en heb je toegang tot 6 films. Normaal betaal je voor de entree € 6,00 dus met een strippenkaart kun je één maal gratis naar de film. Deze strippenkaart is niet op naam dus je kunt er met het hele gezin gebruik van maken.

En ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand denk dan ook eens aan de Filmhuus Cadeaukaart.  Voor € 7,00  krijg je een entree voor de film inclusief een consumptie .

Zowel de  Filmhuus Strippenkaart  alsook de Filmhuus Cadeaukaart  zijn verkrijgbaar  aan de bar bij Hoeflo of aan de kassa bij ons Filmhuus.

Comments are closed.