Zaterdag 11 januari 2020 Escape The dropping inclusief optreden The Lochmess Clan

Traditiegetrouw staat de 2de zaterdag van januari in het teken van de Harfsense dropping. Dit jaar organiseert de familie Jimmink oftewel de Jimco’s de dropping. Ook verleend Jong Harfsen Feestteam zijn medewerking. Hierdoor ontstaat een evenement dat voor iedereen iets te bieden heeft, dus werkelijk geen enkele legitieme reden meer om thuis te blijven. Deelnemen aan zowel dropping als feest heeft de voorkeur, maar alleen dropping of alleen feest is ook mogelijk. Als je maar niet thuis blijft!

Inschrijving + feest zullen plaatsvinden bij Dorpshuus Hoeflo. Vanaf 18:00 uur kan de jeugd zich inschrijven, waarna het om 18:45 (tot 19:45) de beurt is aan de volwassenen.

Wij garanderen hiermee een 100% leuke route. Wat het onderweg allemaal gaat brengen is voor iedereen nog een verrassing, maar dit wil je niet missen. Uiteraard wordt de inwendige mens hierbij niet vergeten.

Bij terugkomst in Hoeflo barst het feest pas echt los. Bij Hoeflo staat The Lochmess Clan band voor jullie klaar. De band speelt heerlijk eigentijdse Lochumse rock . En dat zullen ze de 11de dan ook doen, een uitgebreid repertoire brengt voor een ieder wat wils.

Al met al genoeg reden om 11-01-2020 naar Hoeflo te komen.

Inschrijven jeugd:                   18:00 – 18:45 u € 4,- p/p
Inschrijven volwassenen:      18:45 – 19:45 u € 6,- p/p
Start feest                               +/- 22:30
Hersteltijd                               ??

Comments are closed.