Op vrijdagavond 22 juni vonden in Dorpshuus Hoeflo de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats van S.V. Harfsen Gymnastiek. Dit jaar deed de selectie niet mee, omdat trainster Frieda van Deventer verhinderd was en vanwege het zwangerschapsverlof van trainster Mirjam Beltman. Voor het eerst deden dit jaar de kleuters mee, die erg enthousiast waren.

Zoals gebruikelijk werd de avond geopend met de opmars van alle deelnemers, om vervolgens te starten op de verschillende onderdelen. Zowel de recreanten meisjes als de kleuters lieten hun oefening zien op sprong, brug ongelijk, balk en vloer. Alleen de recreanten werden beoordeeld door de jury. De avond verliep vlot en na het uitreiken van de medailles werd de jury, leiding en alle vrijwilligers die geholpen hebben deze avond bedankt.

Bij de recreanten groep 3 t/m 4 ging de gouden medaille naar Else Beltman en kreeg Anouk Hoogendoorn de zilveren medaille. Bij de recreanten groep 5 t/m 7 ging het goud naar Anne Vrielink, Kiki Brinoord ontving de zilveren medaille en het brons was voor Lisanne Brinkman. Voor alle overige deelnemers en alle kleuters was er ook een bronzen medaille. De wisselbeker van de recreanten meisjes ging dit jaar naar Anne Vrielink. Zij had van alle recreanten de hoogste totaalscore. S.V. Harfsen Gymnastiek kan terugkijken op een geslaagde avond.

Comments are closed.