Vind jij gymnastiek en turnen ook zo leuk? Zou je wel gymnastiek- en turntrainer(ster) willen worden? Dan zoeken wij jou!

De gymnastiekverenigingen (OVÉRA uit Almen, ABS uit Bathmen, SV Epse uit Epse, SV Harfsen Gymnastiek uit Harfsen en LGV uit Laren) ondervinden meer en meer problemen, bij het vinden van bekwame trainers (m/v) voor de gymnastiek- en turnlessen. Gezamenlijk hebben wij een plan bedacht, om dit op te lossen.

Wil je graag trainer worden, dan kun je bij deze verenigingen terecht. We hebben alle uren gymnastiek en turnen van deze 5 verenigingen bij elkaar gevoegd; op deze manier kun je wel 8 tot 15 uren lesgeven per week; soms nog meer. Dagen en tijden in overleg.
Op dit moment hebben we samen 6 uren vacant.

Heb je zin om na de zomervakantie gymnastiek/turnlessen te geven, neem dan contact op. Als je nog geen licentie bezit, kun je op onze kosten de cursus volgen bij de KNGU, om de benodigde licentie te behalen.
Een diploma CIOS Sport en Bewegen of ALO kan een pre zijn.
De meeste lessen zijn in de namiddag of vroeg in de avond. Bij de meeste verenigingen zijn er geen lessen in de vakanties van de basisscholen.
Uiteraard krijg je een vergoeding voor de gegeven uren.

Heb je belangstelling, meld je dan bij Gerrit Nijkamp (gnijkamp@overa.nl).

Comments are closed.