#Match – Tijdens het schuttersfeest werd de Harfsense bevolking verrast met een eerste opdracht van de organisatie van de DorpsKwis Harfsen. Die gaat plaatsvinden op vrijdag 26 oktober 2018. Zoek je match! De reacties waren fantastisch, ontmoetingen met elkaar die nog niet eerder plaatsvonden! Een eerste warm maker voor oktober, zodat er genoeg tijd is om een team bij elkaar te krijgen. Tegelijkertijd heb je misschien wel je nieuwe teamgenoot ontmoet gisteren?

Wat kunnen de teams verwachten op zo’n avond?
De organisatie stelt een kwisboek samen met een flinke hoeveelheid kennisvragen en doe-opdrachtenop diverse gebieden. De vragen worden ingedeeld in thema’s, zoals sport, muziek, cultuur, kunst en natuurlijk ook heel veel vragen over Harfsen. Ook zullen er tijdens de kwisavond een aantal  doe-opdrachten moeten worden uitgevoerd, dit kan variëren van het bakken van een taart of het maken van een bloemstuk tot het zingen van een lied.Het is dus een avondvullend programma vol spanning en gezelligheid waarbij de teams vooral gezond verstand en flink wat improvisatievermogen nodig heeft!
Alle antwoorden en opdrachten moeten stipt om 23.30 uur worden ingeleverd.

Meedoen is heel eenvoudig, iedereen kan zich namelijk inschrijven en een team samenstellen.
Een mix van jong/oud en man/vrouw is aan te bevelen! Een team mag bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. De kosten voor deelname bedragen € 40,- per team.

Houd de Facebookpagina in de gaten voor alle ontwikkelingen. Of lees hier meer over de Dorpskwis of meld je team met teamnaam aan via harfsensedorpskwis@hoeflo.nl

 

 

 

Comments are closed.