Zondag 22 december om 09.15 uur komt de karavaan van Serious Request door Harfsen en gaan op weg naar Deventer. Wij willen dan op Ons Plein een cheque overhandigen met het totaal van de door u gedoneerde bedragen.

Waarvoor doneren?
Drie dj-teams van 3FM zetten mensenhandel op de kaart door van Goes naar Groningen te lopen.
Ze maken 24 uur per dag live radio en bezoeken de acties die luisteraars organiseren, dus ook in
Harfsen. De dj’s leggen samen bijna 500 kilometer af.

Dit alles met één doel: Het inzamelen van geld voor het werk van het Rode Kruis tegen mensenhandel.

De wereldwijd 25 miljoen slachtoffers van deze ‘moderne slavernij’ worden uitgebuit, vernederd en onderdrukt. Met 3FM Serious Request: The Lifeline komt – 3FM en het Rode Kruis – in actie voor hen. De opbrengst gaat naar psychologische hulp voor de slachtoffers en voorlichting met als doel mensenhandel te voorkomen en
herkennen.

Kom in actie voor slachtoffers van mensenhandel en steun 3FM Serious Request: The Lifeline.

Wij – Plaatselijk Belang Harfsen-Kring van Dorth, Dorpshuus Hoeflo, Kerk Harfsen, Ontmoetingsplek de Veldhoek en Soli Deo Gloria- hebben de handen ineengeslagen en willen geld inzamelen voor Serious Request. Zo vindt u op diverse plaatsen in Harfsen gelddoneerdozen. Door uw gift kunnen wij op 22 december een mooie cheque overhandigen.

Komt u ook ontbijten?
Om zondag 22 december goed te beginnen, gaan wij in Ons Gebouw om 08.00 uur ontbijten. De kosten blijven laag. Voor slechts € 5,00 p.p. heeft u een heerlijk ontbijt. U kunt zich opgeven via secretaris@plaatselijkbelangharfsen.nl of via inschrijflijsten in Ons Gebouw, Spar Vrielink en Dorpshuus Hoeflo.

Meer informatie vindt u op https://www.npo3fm.nl/seriousrequest

Comments are closed.