In alle vroegte reisde zondag 10 december jl. de juniorturnsters in de 4e divisie naar Winterswijk. Onder hen ook Marlou Okma van SV Harfsen. Helaas moest clubgenootje Ivona Beltman vanwege ziekte verstek laten gaan. Maar Marlou liet zich daardoor niet uit het veld slaan en turnde een stabiele wedstrijd als eerstejaars junior en eindigde op een mooie 15e plaats in een deelnemersveld met meer dan 30 turnsters.

In de 2e wedstrijd meer vertegenwoordigers van SV Harfsen. Sanne Tuitert en Evie Paalman. Ook zij turnden een goede wedstrijd met uitschieters op balk. Sanne behaalde hier de 4e score terwijl Evie net daarboven scoorde met 3e resultaat. Ook in het eindklassement prijkte Evie verrassend op een 3e plaats wat haar de bronzen medaille opleverde. Ook Sanne deed goede zaken en eindigde met een uitstekende 9e plaats in de top 10.

In de andere baan was het Iris Mogezomp die de jury moest overtuigen met haar eigen gemaakte oefeningen. Op de vrije oefeningsvloer spetterde het ervan af op de muziek van Danza Kuduro. De jury vond echter dat Iris te veel moeilijke onderdelen beheerst voor dit niveau, wat niet in haar voordeel werkte. Maar Iris turnde onverstoorbaar door en al met al was het toch goed genoeg voor de 2e plaats in het eindklassement en de zilveren medaille.

Na dit geweldige resultaat kon iedereen de inmiddels gevallen sneeuw trotseren om weer veilig thuis te komen. Nog een paar weken met onder andere het kerstballentoernooi in Deventer en dan zal in het nieuwe jaar de 2e voorwedstrijd worden gehouden.

Comments are closed.