Op zondag 13 september gaan we van start met een fiets- en wandelroute. Start en finish is bij Dorpshuus Hoeflo in Harfsen. Dit alles in samenwerking met het 40-jarig jubilerende Avondfiets 4-daagse.

De fietsroutes zijn onder verdeeld in 25 km – 40 km – 60 km en de wandelroute is 8 km. De 60 km route wordt gestart tussen 12.00 en 13.00 uur.  Voor de andere routes kan men starten tussen 13.00 en 15.00 uur. Je bent wel verplicht je van te voren aan te melden via de website www.hoeflo.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres, aantal personen en waar je gebruik van wilt maken.

Naderhand kan men buiten genieten van een hapje, drankje en muziek voor Dorpshuus Hoeflo. Ook zal Duo Toevallig Harfsen nog op het podium verschijnen en ons voorzien van enkele meezingers. Het terras is Coronaproof opgesteld en wij gaan er van uit dat iedereen zijn gezond verstand gebruikt en zich houdt aan de 1,5 meter afstand. Zo maken we er met z’n allen een mooie dag tot 19.00 uur.

I.v.m. het 40-jarig jubileum van de Avondfiets 4-daagse, ontvangt elke fietsdeelnemer een leuke attentie. Meer info: www.hoeflo.nl

Comments are closed.