Zumba is iedere woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur in Dorpshuus Hoeflo onder begeleiding van gecertificeerd instructeur Emile Amstelveen. Een class op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek (o.a. Salsa, Merengue, Cumbia en Calypso), waarin je vergeet dat je aan het sporten bent. In deze swingende, gezellige class werk je aan alle spiergroepen.

Een class is opgebouwd uit ongeveer 12 muzieknummers met een vaste choreografie. Door de wekelijkse herhaling van de aangeleerde passen is de class makkelijk te volgen. Als de passen er goed inzitten kun je de bewegingen groter en intensiever maken waardoor je goed aan je conditie kunt werken. Om de paar weken worden een aantal nummers vervangen door nieuwe nummers met bijpassende choreografie.

Op woensdag 6, 13, 20 en 27 september 2017 zijn er open classes. Tijdens deze open classes kun je de sfeer komen proeven en krijg je een goede indruk van Zumba. Woensdag 27 september staat in het teken van Zumba with Friends. Van deze class maken we samen een extra party!
Aanmelden voor deze open classes is niet noodzakelijk.

Let’s Rock and Party Together!

Comments are closed.