Mede dankzij uw stem Rabo “Hart voor de Achterhoek”
MAANDAG 9 juli t/m DONDERDAG 12 juli a.s. 38e AVONDFIETSVIERDAAGSE te HARFSEN

Wie komt er dagelijks over het Walnotenhof of heeft al eens gefietst over de Kelhoutsweg? Bovengenoemde wegen zijn in de buurt van Harfsen maar waarschijnlijk heeft u er nog nooit van gehoord. Van MAANDAG 9 juli t/m DONDERDAG 12 juli a.s. gaat de fietsvierdaagse door de bosrijke omgeving van Harfsen en doet men deze wegen aan.

Lochem als fietsgemeente
Voor de 38e keer is er weer de traditionele AVOND FIETS 4 DAAGSE voorafgaand aan de basisschoolvakantie. Iedere avond zijn er twee routes van ongeveer 20- en 30 km uitgezet door de omgeving. Aan u de keuze! De gemeente Lochem profileert zich als fietsgemeente en heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuwe fietspaden. Daarom zijn er routes uitgezet in de omgeving die nog niet eerder zijn gefietst. In 38 jaar zijn er nog nooit dezelfde routes gefietst! Ieder jaar zet de organisatie nieuwe routes uit die altijd net iets anders zijn dan in het verleden.

Voor alle leeftijden
De Harfsense avondfiets4daagse is voor alle leeftijden. De routes gaan over goed begaanbare fietspaden en veilige wegen. Onderweg zijn er een tweetal controle posten. Bij het eerste controlepunt staat nu een echte koffietent. Deze is aangeschaft uit een bijdrage die is ontvangen van de jaarlijkse rommelmarkt bij Dorpshuus “Hoeflo” Bij het tweede controlepunt wordt u, ook onder een tent, een traktatie aangeboden door de Harfsense Ondernemersvereniging. Start- en eindpunt is iedere avond in Dorsphuus Hoeflo (Hulstweg 4-6). Inschrijven en starten kan Iedere avond vanaf 18.30-20:00 uur in de foyer van Dorphuus Hoeflo. Voor hen die niet in de gelegenheid zijn meerdere avonden deel te nemen, is het ook mogelijk één avond mee te fietsen.

Hart voor de Achterhoek
Mede door uw stem op ons tijdens de RABO bank actie “Hart voor de Achterhoek” kunnen wij een dergelijk evenement organiseren. Hiervan hebben wij een fantastisch bedrag van € 604,39 ontvangen! Bij deze willen wij u hartelijk bedanken voor uw stem! Mede hierdoor kunnen wij het inschrijfgeld laag houden. Volwassenen betalen nu € 6,00 en basisschool kinderen € 4,00 voor vier dagen fietsen. Op de laatste avond is er uiteraard weer de traditionele BBQ. Graag zien wij u deelnemen aan onze jaarlijkse avond fietsvierdaagse!

Comments are closed.